Compartir

PAVELLÓ FONTANA MOGORT

Carrer Pere Morell, 27 – Alzira – Tel. 96 240 22 80 / 96 241 71 17 (MAPA)

Horari: dimecres i divendres, de 19 a 21 h

Inaugurat a principis de 1984, el pavelló Fontana Mogort alberga els entrenaments i els partits dels equips de minibàsquet (alevins i benjamins) del Nou Bàsquet Alzira. Disposa de dues pistes per a la pràctica de disciplines com el bàsquet, el futbol sala i l’handbol, amb capacitat per a més de 300 persones.

Ubicat en els terrenys de l’antic Mercat d’Abastos, pren el nom d’un dels esportistes alzirenys més reconeguts, el nadador Sebastián Fontana Mogort, que es va proclamar campió regional de natació allà per la década dels anys vint i trenta del segle passat.

Fontana Mogort interior

Fontana Mogort exterior

POLIESPORTIU PÉREZ PUIG

Carretera d’Algemesí, s/n – Alzira – Tel. 96 240 19 49  (MAPA)

Horari: de dilluns a divendres, de 18 a 22 h

Inaugurat el 21 de juliol de 1976, el pavelló poliesportiu de la carretera d’Algemesí va ser la primera instal·lació per a la pràctica de l’esport a cobert a la nostra ciutat. Construït en uns terrenys de propietat municipal a la partida de Rafol, des de la seua inauguració i fins la pantanada d’octubre de 1982 va acollir els partits dels clubs de bàsquet i handbol.

Des de 1985, per acord del consistori, el pavelló rep el nom de Fernando Pérez Puig, en homenatge a este mestre nacional nascut a Alzira. En l’actualitat, acull els entrenaments i els partits dels equips sèniors, júnior, cadets i infantils del Nou Bàsquet Alzira.

Poliesportiu Perez Puig