Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

A partir d’aquest cap de setmana comença la competició lliguera per als equips del nostre club. Seran  el Sènior de primera zonal i els Juniors Base Sportleader en preferent i Grana en primera zonal, els primers equips en encetar la temporada de lliga 15-16. Pròximament s’aniran coneixent els calendaris de la resta d’equips. Els tres equips debutants jugaran aquesta primera data a casa. El Sènior Masculí ho farà al Pol. Mun. Fontana Mogort, mentre que els juniors jugaran al Pérez Puig.

 

SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL. Grup C J1
NBALZIRA – B.C. CANALS
10/10/2015 18:30 PAB MUNI FONTANA MORGOT (Alzira)

JUNIOR MASCULÍ PREFERENT. Grup C J1
BASE SPORTLEADER NBALZIRA – BASQUET ALTEA
10/10/2015 18:30 PAB MUNI PEREZ PUIG (Alzira)

JUNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL. Grup E J1
NBALZIRA GRANA – EMBA L´ALCUDIA
10/10/2015 16:30 PAB MUNI PEREZ PUIG (Alzira)

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials