Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL Nou Bàsquet Alzira 2015-2016 es presenta davant de l’afició.

La família del bàsquet alzireny continua creixent.

Un any més les graderies del pavelló Pérez Puig d’Alzira s’ompliren en la vesprada del diumenge 29 de novembre, per a veure desfilar a tots els jugadors del club en la presentació dels equips del Nou Bàsquet Alzira per a la temporada 2015-2016.

Amb la incorporació enguany de l’equip de xiquets i xiquetes Prebenjamins el club  suma un nou conjunt al planter respecte a la darrera temporada, per a fer un total de catorze equips i un total de cent quaranta-cinc.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016-1023

El millor equip la darrera temporada, el Junior Base Sportleader de Dani Cuenca.

Desprès de que tots els jugadors foren presentats davant l’afició, i com es costum, el Club va aprofitar per premiar als jugadors i conjunts més destacats de la darrera temporada.  En la categoria individual de jugador amb millor progressió, el premi que va ser per a Laura Gómez del Sènior Femení per la seua capacitat d’esforç i millora malgrat haver estat molts  anys fora de les pistes. Miquel Sanjuán, jugador fonamental de l’equip Junior Base Sportleader, i que va debutar amb actuacions destacades amb el Sènior Masculí, va ser el guardonat amb el diploma de millor jugador de l’NBAlzira 2014-2015. El seu equip, el Junior Base Sportleader NBAlzira 14-15 ha sigut nomenat com millor conjunt del Club, per la dificultat de la seua categoria i el bon balanç de victòries i derrotes en una temporada quasi perfecta en la que van quedar a tan sols una victòria de disputar la Fase d’Ascens a Categoria Autonòmica. La regidora d’esports de l’Ajuntament d’Alzira, Aida Ginestar, va ser l’encarregada d’entregar el guardó.

Jugadors més destacats de la 14-15

Miquel Sanjuan (MVP 14-15) i Laura Gómez (millor progressió 14-15) amb José Borrull.

 

El punt més emotiu aplegava amb l’homenatge a un dels jugadors més benvolguts del bàsquet alzireny. Amb la seua retirada aquesta temporada després de més de 20 anys al servici dels nostres colors, Fèlix Lahoz va veure com molts dels seus companys de batalles a la pista acudien al pavelló, vestits amb les camisetes de molts dels equips amb els que han compartit tantes temporades, per fondre’s en una abraçada i immortalitzar el moment en una instantània per a l’historia del nostre Club. Per tots els anys d’esforç i compromís, però sobre tot, per ser un exemple per a tots els jugadors, Felix Lahoz bé s’ho mereixia.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016-1026

Félix Lahoz arreplega la placa homenatge de la mà del president José Borrull i Aida Ginestar.

Per finalitzar, el nostre president José Borrull va dirigir unes paraules al públic destacant “…la missió dels pares i aficionats de transmetre valors als jugadors, tant als entrenaments com als partits, així com de la imatge que donen com a club en la província…” Per la seua part Aida Ginestar, regidora d’esports, començà el seu parlament fent referència al primer discurs del Conseller Vicent Marzà davant les Corts Valencianes “…destacant l’esport com a eina de gran valor per a la integració i la igualtat de les persones, independentment de la seua raça, procedència, religió o cultura…” També va destacar el recolzament total del nou Consistori cap a l’esport de base.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016-1032

La regidora d’esports Aida Ginestar en el seu discurs.

Per acabar l’acte, tots els jugadors, entrenadors i membres de la directiva es feren la tradicional foto de família.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016-1057

Tradicional foto de familia de l’NBAlzira d’aquesta temporada.

El Club agraeix a totes les persones que s’han acostat per donar-nos el seu suport en un dia tan especial, a tots els familiars, amics i socis. També a tots els jugadors i exjugadors que han respost a la crida per fer de l’homenatge a Félix Lahoz un acte singular. Als nostres patrocinadors, Base Sportleader, Talleres Autos Leal i Tintoreria Centronet pel recolzament. I com no a les persones que han treballat de valent per fer possible aquest humil espectacle.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials