Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Concentración máxima en el lanzamiento

Concentración máxima en el lanzamiento

Estrenant horari a les 11:30 del matí l’equip Benjamí va rebre la visita del C.B. Tavernes “C”. Els pronòstics auguraven una nova victòria dels nostres i els més menuts no fallaren.

 De la mateixa manera que va ocórrer davant l’equip B de la capital de la Valldigna, el N.B. Alzira va ser molt superior a l’equip C arribant a tancar l’acta amb el resultat de 51-3. El resultat final després de jugar-se tots els períodes reglamentaris va ser de 145-3.

 Una vegada més Carles Soler i Ferran s’encarregaren de portar l’equip cap a la victòria aconseguint 36 i 35 punts respectivament a més a més d’ajudar en les tasques defensives agafant rebots i aconseguint fins a 10 recuperacions de baló cadascú. També tingueren una bona aportació ofensiva Jorge (24), Enric (18) i David (12). Un detall important i que deu animar a tots els components de l’equip és que en este partit tots els jugador aconseguíren anotar.

 Una nova victòria que contribïx per a consolidar el nostre Benjamí en la part alta de la classificació.

 EL JUNIOR GANÓ A TEIXERETA

Luego de un gran primer tiempo, el junior se impuso a Teixereta por 37 a 46 en lo que es la segunda victoria consecutiva en la liga.

El triunfo fue muy trabajado ya que en el segundo tiempo el equipo local mejoró claramente su juego e hizo que el equipo alzireño viera como la renta conseguida se reducia.

Al final, segunda victoria para el NB Alzira que en la próxima fecha enfrenta a Enguera, equipo que hasta el momento tiene el mismo número de triunfos que nuestros jugadores.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials