Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’any s’acaba i la primera mitja part de la temporada també. Però abans recordem un dels millors moments que ens deixa el 2015: quatre equips del club encara no coneixen la derrota en el que portem de temporada. Repasem quins son aquestos equips entrenats per Pep Borrull i Fran Pérez Villa.

JUNIOR FEMENÍ NIVELL 2

L’equip està format per una barreja de jugadores de primer, segon any i cadets. Han disputat ja vuit partits aconseguint vuit victòries basades en la constància, la millora individual i com a grup. El segon classificat en lliga te tres derrotes, pel que a falta de dos partits per a finalitzar la segon volta, les xiques de Fran Pérez “Villa“ i Inma Sánchez han assegurat matemàticament la primera posició del grup i la lluita per pujar de categoria i competir amb els millors equips de València.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016 JUNIOR FEMENÍ

JUNIOR FEMENÍ 15/16

INFANTIL MASCULÍ NIVELL 3 L’equip entrenat per Pep Borrull compta amb jugadors en la seua majoria de segon any. Han disputat ja vuit partits, tots guanyats gràcies a la seua superioritat física i tècnica. Molts d’ells amb diferencies importants al marcador, aplegant en molts d’ells a més de cent punts. Han finalitzat primers la primera volta i ara estan a l’espera del nou calendari i rivals per poder optar a pujar de categoria i tornar al Nivell 2.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016 INFANTIL BLAU

INFANTIL BLAU NIVELL 3 15/16

ALEVÍ MASCULÍ NIVELL 2

Altre equip entrenat per Fran Pérez “Villa”, que amb jugardors de primer any sumen vuit victòries en vuit encontres gràcies a una ampla banqueta i un joc intens i efectiu. Han finalitzat primers en la primera volta. També esperen nou calendari i rivals per intentar pujar al següent nivell i competir front els millors equips de la província.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016 ALEVÍ BLAU

ALEVÍ BLAU NIVELL 2 15/16

BENJAMÍ BLAU

Equip que participa en la Lliga Intermunicipal. El tercer equip entrenat per Fran Pérez “Villa”. Han guanyat els vuit partits jugats amb una boníssima rotació de banqueta i un bon joc col•lectiu. Falten tan sols dos jornades per finalitzar la primera volta, si continuen per aquest camí finalitzaran primers de grup i competiran amb els millors equips de la seua lliga per ser campions.

PRESENTACIO NBALZIRA 2015 2016 BENJAMI BLAU

BENJAMÍ BLAU LLIGA INTERMUNICIPAL


Des del Club volem donar ànims a aquestos quatre equips a seguir amb aquest ritme de treball, i continuar sumant diversió, millora individual i, si pot ser, més victòries!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials