Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

Jornada Tecnificació Benjamí FBCV

Foto del grup: jugadors de tots els clubs i entrenadors de la FBCV.

El passat diumenge 24 de Gener va tindre lloc a Guadassuar les proves de Tecnificació de categoria Benjamí per als nascuts en 2006. Aquestes proves consisteixen en una presa de contacte entre entrenadors de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i xiquets i xiquetes de diferents clubs per seguir la seua formació esportiva. Degut a la gran afluència de jugadors la federació triarà a quinze xiquets per poder realitzar en el futur entrenaments de millor qualitat.

Jornada Tecnificació Benjamí FBCV

Diego Bravo, Marc Martín, Erik Bender i Roberto Julio del nostre Benjamí.

 

Els nostres jugadors Diego Bravo, Núria Cuenca, Marc Martín, Erik Bender i Roberto Julio participaren en les proves i esperem que puguen ser elegits i ser de nou convocats per realitzar més entrenaments amb la federació.

Jornada Tecnificació Benjamí FBCV

Núria Cuenca del nostre Benjamí va ser la representat femenina.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials