Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
SENIOR FEMENI VS CB TAVERNES-1066

Sènior Femení NBAlzira 15/16 amb el seu entrenador Dani Cuenca.

El Sènior Femení comença aquest cap de setmana la segon fase de la lliga regular en la categoria Preferent.

El Sènior Femení entrenat per Dani Cuenca ha finalitzat la fase de classificació d’Autonòmica en una meritòria segona posició amb un balanç positiu de cinc victòries per tres derrotes, desprès de guanyar per tan sols un punt a la pista del Picanya Bàsquet en un igualat últim partit d’aquesta primera fase lliguera.

Aquest cap de setmana començarà el seu concurs en la categoria Preferent amb l’objectiu de classificar-se per a la fase final. Enquadrades al grup D, i fins els dèsset d’abril, les nostres xiques estaran acompanyades pel C.B. Tavernes, Burjassot C.B., N.B. Alboraia, E.S. El Castellano Enguera Basket i el C.B. El Pilar de València.

Les desitgem el millor. Un, dos, tres, equip!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials