Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ASSEMBLEA 2016

Ahir dijous va tindre lloc a la Casa de la Cultura l’Assemblea General de l’NBAlzira a la que estaven convocats tots els membres del club, jugadors i socis.

Seguint l’ordre del dia l’actual equip directiu va fer balanç dels aspectes esportius i econòmics del club d’aquesta temporada que ja està a punt de finalitzar. Abans d’acomiadar-se després del seu segon any de mandat, l’actual president i també Director Esportiu Pep Borrull va resumir la trajectòria de tots els equips del club, agraint a jugadors i entrenadors el seu esforç durant tota esta temporada que està a punt de finalitzar amb la disputa dels últims partits del Trofeu Federació.

En acabar, José Enrique Sanjuan, com a tresorer del club, feia el balanç econòmic de la temporada que ha pogut estar positiu, gràcies entre altres motius, a l’important increment que l’Ajuntament d’Alzira ha realitzat en la seua partida destinada a recolzar l’esport de base i els diferents clubs esportius de la ciutat. En nom de la directiva, Sanjuan va reconéixer l’esforç econòmic efectuat pel govern municipal en favor de l’esport local, que de continuar els propers anys, permetrà al club dotar-se de millors mitjans per continuar formant esportistes.

Per finalitzar, va ser nomenat com a nou president de l’entitat, José Enrique Sanjuan, càrrec que ja havia ocupat fins a fa dos anys. El nou president va agrair al seu predecesor, Pep Borrull l’esforç i el treball realiztat durant els seus dos any de mandat i va demanar el suport a tots els actuals membres de la junta directiva la seua col·laboració per seguir millorant el club. La nova Junta Directiva quedarà definitivament constituïda en la reunió prevista per al proper dijous 2 de juny.

6 comentarios para “RESUM DE L’ASSEMBLEA GENERAL DEL 26 DE MAIG. JOSÉ ENRIQUE SANJUAN NOU PRESIDENT DEL CLUB.”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials