Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Txus Isabel Sanchis


El jove entrenador d’Algemesí entra a formar part del cós tècnic de l’NBAlzira per a la propera temporada. Txus ha estat al comandament de l’equip sènior del Va de Bàsquet Algemesí amb molts bons resultats durant els últims anys. Compta amb una gran capacitat de treball gràcies al seu caràcter exigent i detallista. Malgrat la seua joventut s’ha guanyat ja un nom en el bàsquet comarcal a base de treball, constància i talent per a dirigir. Ve amb moltes ganes de sumar i aportar tot el possible per fer créixer més el nostre club.

El primer contacte a les pistes serà el proper dia 10 de juny dirigint l’entrenament de juniors i sèniors de final de temporada on estan convidats tots els jugadors que vulguen assistir.

Li donem la benvinguda i esperem que des del principi es trobe com a casa. 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials