Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El nostre estimat Alberto Lahoz, després d’un parell d’anys desvinculat del N.B. Alzira en els que ha estat col·laborant al València Bàsquet, torna a la seua casa per continuar entrenant equips del club i formant jugadors.

senior a vs catarroja (1)

Alberto ha sigut jugador i destacat base de l’NBAlzira fins que les lesions l’obligaren a canviar les botes per la pissarra.  Ha entrenat equips de quasi totes les categories des de benjamins fins a sèniors, i a les seues ordres els equips de l’NBAlzira han destacat pel seu dur treball als entrenes i  la seua intensitat a la pista, com va quedar patent en l’equip cadet que va entrenar durant la temporada 2011-12 que després de quedar invicte durant la temporada regular va aconseguir l’ascens a Preferent en una memorable eliminatòria contra el N.B. Alcoi, o en l’equip infantil que l’any anterior va arribar fins semifinals del Torneo Federación.

Moltes son les generacions que Alberto ha contribuït a formar al nostre club. La pròxima temporada es farà càrrec de l’equip Benjamí i del Sènior Masculí, equip que estarà integrat majoritàriament per joves jugadors que ja han estat en anterioritat a les seues ordres i als que coneix perfectament. Esta responsabilitat no li ve de nou ja que va ser l’encarregat de dur el primer equip del club des de la temporada 2009-10 fins la 2013-14, anys en que l’equip va militar en 1ª Zonal, Preferent i tres anys en Autonòmica.

Alberto torna a agafar el sènior en Zonal amb el repte de repetir els èxits de la seua etapa anterior.  No serà una tasca fàcil però sí un projecte apassionant i per tal d’aconseguir-ho, el club està disposat a posar a l’abast de jugadors i entrenador tots els mitjans necessaris.

El proper divendres dia 10 de juny ja podrem trobar a Alberto dirigint l’entrenament de juniors i sèniors en  la jornada de portes obertes programada al Fontana Mogort a partir de les 19 hores.

Li desitgem el millor perquè el seu èxit serà l’èxit del nostre club.

Un comentario para “ALBERTO LAHOZ TORNA A L’NBALZIRA.”

  • Superkoko says:

    Mucha suerte al mister en esta nueva etapa, que la va a necesitar, y mucho. Y que en este caso, no se cumpla aquello de que segundas partes nunca fueron buenas…

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials