Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El darrer dissabte 9 de juliol va tindre lloc un any més el torneig de bàsquet en la modalitat de 3 contra 3 que el Nou Bàsquet Alzira organitza tradicionalment per les festes de Sant Bernat.

Al igual que l’any passat el torneig va tindre lloc a cobert en el poliesportiu Fontana Mogort. La inscripció va comptar amb un total de 23 equips dividits en tres categories: Sènior Femení (5 equips), Sub16 (6 equips) i Sènior Masculí (12 equips). Així doncs, més de noranta jugadors provinents de clubs de València, Alboraia, Alginet, Benifaió, Almussafes, Algemesí, Carcaixent, Manuel o Xàtiva entre molts altes es sumaren als representats del nostre club, i també com no, amb els dels equips formats pels veterans exjugadors d’Alzira que com cada any es tornen a ajuntar per aquest esdeveniment.

En la primera part del matí van tindre lloc els enfrontaments de les lligues per conèixer els caps de grup que passarien a les fases finals jugades al mig dia. El resultat final de cada categoria va ser:

En la categoria sub16 Penetradors es proclamava campió desprès de guanyar en la final als jugadors del nostre cadet Talleres Autos Leal.

Campió Sub 16 3x3NBAlzira 2016

Subcampió Sub 16 3x3NBAlzira 2016

Cubanitas guanyava la final a Tomato Team en la categoria femenina en una edició amb molt de nivell per part de tots els equips.

Campió SR. Femení 3x3NBAlzira 2016

Subcampió SR. Femení 3x3NBAlzira 2016

I en la categoria masculina JonyBravas Team es feia amb el trofeu en una final decidida en l’ultima possessió front Bicivoladores.

Campió SR. Masc. 3x3NBAlzira 2016

Subcampió SR. Masc. 3x3NBAlzira 2016

Un any més volem agrair a tots els participants del torneig, per confiar en nosaltres per gaudir d’un dia de bàsquet entre amics. També a l’Ajuntament d’Alzira per la cessió de les instal•lacions i per l’ajuda que hem rebut de la mà dels conserges del poliesportiu. A la regidora d’esports Aida Ginestar que ens va acompanyar durant la disputa de les finals. I sobre tot a tots els voluntaris que han fet un any més possible aquest dia amb el seu temps i esforç. Esperem l’any que ve continuar millorant per fer del 3×3 Sant Bernat un referent a la comarca.

Totes les fotos al nostre Facebook.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials