Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

 

Victòries de gran mèrit les aconseguides pels dos equips sèniors, masculí i femení, del N.B. ALZIRA, que serveixen per a deixar tots dos en llocs de privilegi a la classificació.

L’equip masculí visitava la pista del líder invicte Restaurante La Carreta C.B. Chiva. La primera meitat va resultar de gran igualtat, sense que cap dels dos equips fora capaç de distanciar-se més de 5 punts a l’electrònic. Els alzirenys mostraren des de l’inici les sues senyes d’identitat: ritme intens, pressió defensiva i rapidesa per al contraatac que serviren per contrarestar la superioritat física dels locals, però el poc encert en el tir provocava que arribaren al descans amb una exigua diferència de 2 punts (28-30).

En el tercer quart els blaugrana desplegaren el seu millor joc, amb nombroses recuperacions de baló i les primeres transformacions des de la línia de 6,75, la qual cosa el va permetre encarar l’últim quart amb una valuosa renda de 12 punts (39-51).

Eixa diferència es va mantindre durant els 5 primers minuts de l’últim quart, amb una escassa producció ofensiva per part dels dos equips però l’equip de Xiva aprofitava el descens en l’intensitat defensiva del visitants per retallar distàncies i col·locar-se 51-53 a falta de poc més de 2 minuts. Un final d’infart estava servit però afortunadament els alzirenys tornaren a posar-se el mono de feina i gràcies a l’encert d’Ivan Salom des de la pintura i de Dani Pelufo en el tir lliure, que va acabar firmant un excel·lent 8 de 9, aconseguien tancar el marcador amb el 53-59 definitiu.

Per la seua banda l’equip femení rebia al Pérez Puig al líder del grup E de categoria autonòmica, Dènia Basquet-Delikia Sport, que al igual que les alzirenyes contava per victòries els seus 4 partits.

Les xiques de Dani Cuenca no tingueren una bona entrada al partit però després d’un parcial advers de 2-11 en els 5 primers minuts, aconseguien refer-se i reduir distàncies per arribar a la fi del primer quart 11-15. La remuntada va continuar fins al minut 3 del segon quart en que les alzirenyes igualaven el marcador a 17, i també amb empat a 25 s’arribava al descans.

Gràcies a una bona defensa molt centrada en la capitana visitant que havia liderat l’anotació del seu equip, Alzira es posava per davant primera vegada en el partit als 5 minuts del tercer quart (29-28), diferències mínimes a favor d’unes i altres que auguraven un final de partit molt ajustat i amb màxima tensió. Ja en l’últim quart a falta de 4 minuts les de la Marina cobraven un xicotet avantatge de 4 punts (41-45) que donada la igualtat dels dos equips podia resultar definitiu, però de la mà de Carmen Serra (9 punts amb dos triples en l’últim quart), les alzirenyes protagonitzaren un final espectacular i amb un parcial de 10-0 acabarem guanyat el partit 51-45.

Amb esta victòria l’equip femení del N.B. Alzira ocupa en solitari el primer lloc del seu grup.

 

Sènior Femení 16/17

L’equip li dedica la victòria mostrant el número 6 de Marina, lesionada durant l’encontre.

Patrocinadors 2016-2017

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials