Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

L’NBALZIRA S’AFERRA A LA SEGONA PLAÇA

Vibrant encontre el disputat dissabte pel Sènior Masculí de l’NBAlzira contra Mislata B.C. un dels rivals directes en la lluita per l’ascens.

El primer quart dels alzirenys va ser ver emmarcar. A la pressió defensiva i rapidesa, qualitats tradicionals, s’uniren clarividència ofensiva i encert en el tir, portant tot plegat a que el primer quart acabara amb un contundent 20-12.

Mislata que fins aquell moment s’havia vist sorprès per el huracà alzireny va començar a imposar el seu ritme de joc i al arribar al descans ja havia retallat en 5 punts el seu desavantatge (32-25). La mateixa dinàmica va continuar en la represa, els locals amb moltes dificultats per trobar l’anella contrària -2 punts en els 6 primers minuts- i Mislata que amb paciència i bon joc, aprofitava els nombrosos tirs lliures de que va disposar per anar remuntant poc a poc, fins arribar a ficar-se per davant (38-39) a falta de 1’35’’ per a la fi del tercer quart.

L’últim acte es presentava emocionant per la gran igualtat en el marcador (40-39). L’entrenador local, Alberto Lahoz, va canviar la habitual defensa individual per una ferotge defensa en zona que va ofegar l’atac de Mislata. Lluitant cada baló fins l’extenuació, com si fora l’últim del partit, els blaugrana començaren a recuperar balons, agafar de nou el comandament del partit i a eixir al contraatac. Un parcial de 8-0 en 4 minuts els donava un valuós avantatge (48-40) per afrontar els minuts finals que els alzirenys disputaren amb la mateixa intensitat, mantenint eixa mateixa diferència a l’acabament del partit (55-47).

Victòria molt treballada i de gran mèrit davant d’un dels millors equips del grup que manté l’NBAlzira en segona posició i a tan sols una victòria del primer classificat Chem Mecanitzats Va de Bàsquet Algemesí. Dissabte proper, nou partit crucial contra el tercer classificat Aldaia.

 

VICTÒRIA IN EXTREMIS DEL SÈNIOR FEMENÍ

Per la seua banda el Sènior Femení va tindre més dificultats de les esperades per guanyar el seu partit a la pista del CB Nou Amics Pego on es va presentar tan sols amb 8 jugadores a causa de les lesions. El partit va resultar travat, amb molt de contacte físic i amb poca inspiració per part de les alzirenyes. Gràcies a la gran actuació de la jugadora local número 14, autora de 12 punts consecutius, les pegolines aconseguiren un avantatge de 4 punts a la fi de la primera meitat (23-19) que es va vore augmentat en el tercer quart (41-29).

Les alzirenyes no llançaren mai la tovallola i gràcies a un esplèndid últim quart, on tornaren a recuperar l’encert i la fluïdesa, remuntaren els 12 punts de desavantatge i acabaren aconseguint la huitena victòria de la temporada per 45-46. L’equip femení continua així invicte i liderant el seu grup. El proper dissabte rebrà al C.B. Rolser Pedreguer, un altre rival complicat que ocupa el tercer lloc a la classificació.

 

Patrocinadors 2016-2017

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials