Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Cal repetir la segona part d'Alginet i apretar en defensa

Cal repetir la segona part d'Alginet i apretar en defensa

N.B. ALZIRA ALEVÍ – N.B. XÀTIVA “A”  

El dissabte al Fontana Mogort es tornarà a veure un dels “clàssics” de la categoria. Els partits contra Xàtiva son sempre enfrontaments intensos i plens de rivalitat, i com a mostra l’últim encontre disputat la temporada passada a València que tanta polèmica va alçar.

Esta vegada, a més a més està en disputa el primer lloc de la classificació.

L’equip de Xàtiva és líder amb quatre victòries i ninguna derrota, els mateixos números que presenta el nostre equip que ocupa el segon lloc pel bàsquet-average. Tots dos equips ofereixen quasi la mateixa efectivitat ofensiva (297 punts per als setabencs contra 296 dels alzirencs), però els de la Costera han sabut defendre millor, encaixant 16 punts menys.

Xàtiva ha guanyat amb claredat tots els partits davant Genovés, Algemesí, Alginet i Benifaió i demà deuran esforçar-se a fons per a conservar el lloc privilegiat que ocupen.

Els nostres xicons tornen a la competició amb molta moral després del triomf aconseguit a Alginet fa dues setmanes. Una victòria els podria espentar al primer lloc amb permís de Maristas que rep a Algemesí. Un repte a l’abast dels nostres jugadors si continuen mantenint l’encert anotador i son capaços de mantindre la intensitat defensiva de la segona part en Alginet. Un partit molt important que de guanyar-se convidaria a somniar en aconseguir les metes més altres però que en cas de perdre’s no significarà renunciar a ocupar un dels dos llocs de donen pas a la fase final.

En tot cas estem segurs que podrem gaudir d’un apassionant matí de bàsquet en el que esperem els aficionats dels dos equips estiguen a l’altura dels joves jugadors i no es tornen a repetir els incidents d’altres enfrontaments.

 C.B. ALGEMESÍ – N.B. ALZIRA BENJAMÍ  

L’equip Benjamí visita la pista d’Algemesí que a l’igual que han fet Tavernes “A” i Alginet ha guanyat els seus primers quatre partits. Alcúdia, Carcaixent i Tavernes “B” han caigut davant ells.

El nostre Benjamí que tan sols ha perdut un partit està demostrant una gran progressió en el joc. L’entrenador José Borrull està inculcant amb paciència els aspectes tàctics i tècnics als nous jugadors que, com és habitual, son molts en este equip.

Tot açò fa que els més menuts d’Alzira acudisquen al poble veí amb l’il.lusiód’emportar-se la victòria i consolidar-se en els primers llocs de la classificació.

BENJAMINS I ALEVINS A PER TOTES! ESTE DISSABTE TAMPOC CAMINAREU SOLS!

 

2 comentarios para “BENJAMINS I ALEVINS CONTRA ELS LÍDERS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials