Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

Partit molt competit i disputat fins a l’últim segon el que oferiren Alzira i Tavernes B el passat dissabte. Els locals que es posaren ràpidament per davant s’encallaren cap a la meitat del primer quart davant la defensa en zona que plantejaren els de La Vall, que per contra, gràcies als bons moviments dels seus homes en la pintura anotaven amb facilitat i tancaven el primer quart 8 punts per dalt. Tocava remar en contra per als pupils d’Alberto Lahoz que no semblava gens content amb el rendiment dels seus jugadors fins aquell moment.

En el segon quart els alzirenys començaren a jugar amb un major dinamisme ofensiu i ajustar la seua defensa, millores que els van permetre retallar el desavantatge a 4 punts en arribar el descans (24-28) però que deixaven en evidència que estaven davant un rival molt sòlid, que malgrat les baixes temperatures del cap de setmana anaven a fer-los suar de valent per a guanyar el partit.

 

Senior_Tavernes-6

Bernat Cases finalitza un atac.

Fou en l’arrancada del tercer quart quan els alzirenys començaren a decantar el partit al seu favor. L’asfixiant pressió defensiva començava a trastornar als visitants i a permetre nombroses recuperacions de baló i ràpids contraatacs. Un parcial inicial de 16-0 donava la volta a l’electrònic i posava l’Alzira 12 punts per dalt. Però això no va ser suficient per deixar Tavernes fora del partit que va continuar amb una ordenada defensa en zona i aprofitant els avantatges que es produïen cada vegada que aconseguien trencar la pressió del rival, de forma que arribarem a l’últim acte amb una diferència de 6 punts favorable als locals.

Els alzirenys que ja es veien prop de la victòria intentaren arriscar menys en l’últim quart, però una nefasta sèrie de 0-6 en tirs lliures junt a l’ambició del rival que no renunciava a res, els apropava a tan sols 4 punts. Afortunadament l’encert va arribar en els últims minuts i Alzira va poder tancar el partit amb un favorable 61-54.

Esta suposa la décima victòria consecutiva de l’NBAlzira que tan sols va perdre davant Sedaví el primer partit de la temporada. La lliga queda interrompuda fins al 7 de gener en que els blaugrana visitaran la pista del cuer, Xirivella C, just abans de disputar al Pérez Puig el gran derby de la primera volta davant Chem Mecanitzats Va de Bàsquet d’Algemesí, segon classificat contra primer.

Per altra banda el partit que el Sènior Femení devia disputar contra El Verger, degut al temporal que este cap de setmana ha afectat la Comunitat Valenciana ha quedat ajornat fins al 3 de gener. Dels quatre partits previstos en el seu grup de categoria autonòmica tan sols es va disputar un per este mateix motiu. Tot i això, les alzirenyes acabaran l’any encapçalant la classificació junt al Dénia Basquet Delkia Sport amb un brillant balanç de 9 victòries i 1 derrota.

 

Patrocinadors 2016-2017

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials