Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

La defensa de Xàtiva no regalar ni un tir

La defensa de Xàtiva no va regalar ni un tir

N. B. ALZIRA -69- N. B. XÀTIVA -87-

Després d’unes setmanes als núvols els nostres Alevins han tornat a tocar el terra. Tots coneixíem el gran potencial de Xàtiva, conjunt invicte que ja havia derrotat a dos bons equips com Alginet i Benifaió entre altres, però els nostres tenien tota la il·lusió del món per guanyar este important partit i aconseguir el lideratge del grup. Finalment, com deia Emilio en el seu comentari: “no hem pogut amb ells”. Malgrat tot, Xàtiva, que ha vingut sols amb onze jugadors, no ho ha tingut fàcil i s’ha vist obligat a suar de valent per endur-se’n els dos punts. 

Tots els balons es lluitaren al màxim

Tots els balons es lluitaren al màxim

 L’equip setabenc ha eixit a la pista fent una forta pressió en tot el camp de la qual els deixebles de Villa intentaven eixir-se’n passant el baló ràpid i sense botar. El partit començava prou igualat, amb joc intens i nombroses pérdues de baló per les dos parts. Miquel Sanjuan i Francesc Sanz tractaven de dirigir els seus equips i Marc Hervás mostrava ja el seu potencial anotador amb 8 punts, contrarestats pels 6 de Jorge. A la fi del primer temps 8-12 a favor de Xàtiva

A l’eixida del segon període l’equip de Xàtiva intensificava la pressió i Josep i Miquel Nadal patien massa per a traure el baló controlat, propiciant un parcial de 4-16 i que Xàtiva començara a enlairar-se al marcador. El tercer temps va resultar fatídic per als riberencs. L’equip de Richard Prats baixava la intensitat de la seua pressió i els desajustos defensius dels d’Alzira facilitaven la llavor a Marc i al pivot Pablo Pavia que amb 8 i 6 punts respectivament no deixaven de castigar la cistella local. Al descans s’arribava amb la màxima diferència de 19-50.

Al vestidor, Villa repetia reprimenda als seus jugadors, com va ocórrer a Alginet: dos setmanes insistint en la defensa i entrenant com eixir de la ja prevista pressió de Xàtiva per a no ser capaços de posar-ho en pràctica! 

Algun efecte va fer el sermó de l’entrenador perquè la segona meitat va ser molt diferent a la primera. El marcador assenyalava un avantatge de 31 punts favorable als de la Costera però els d’Alzira eixir-ne disposats a demostrar que la diferència real entre els dos equips no era eixa, ni molt menys. Josep començava a trencar la pressió, Emili anotava dos extraordinaris triples, Jorge, agafava rebots que convertia en cistelles i Pau trencava la defensa amb les seues entrades, tot açò, amb la col.col·laboració d’Ivan, servia per a obtindre un parcial de 20-10. El cinqué període tornava a ser favorable, la bona mà de Ferran Soler i la connexió entre els dos Miquels feia que els xicons de Villa tornaren a guanyar este periode de 4 punts posant el marcador en 58 – 75

Carlos intenta el llançament rodejat de contraris

Carlos intenta el llançament rodejat de contraris

Era difícil però no impossible i els nostres Alevins pareixien disposats a lluitar fins l’últim sospir. Els 17 punts d’avantatge no eren suficients per deixar Richard tranquil, qui treia a la pista el seu quintet de gala per a que el partit no se li escapara. Villa també tirava dels seus jugadors més experimentats. El resultat van ser 8 minuts finals de joc intens e igualat. Jorge continuava creixent en la zona, Miquel Sanjuan transformava bona part dels tirs lliures, fruit de les nombroses personals de que era objecte, i Miquel Nadal contagiava els companys la seua garra i afany de lluita. L’esforç final no va ser suficient per a reduir distàncies perquè Marc (nº6) i Pablo (nº 15) continuàren molt encertats i acabant el partit amb 21 i 18 punts respectivament. La igualtat existent entre els dos equips va deixar al remat un parcial de 11-12 i una victòria final per a Xàtiva de 18 punts

Per part de Xàtiva hem de destacar, a més dels ja esmentats, als dos bases Francesc Sanz (nº9) i R. Peris (nº5) amb 11 i 8 punts cadascú. 

Els millors números d’Alzira els conseguiren Miquel Sanjuan (15 punts, 11 rebots i 7 assistències), Jorge (15 punts, 6 rebots i 1 assistència) i Pau (11 punts, 9 rebots, 1 assistència), ben secundats per Ferran (8 punts i 4 rebots) i Miquel Nadal (8 punts, 4 rebots, 1 assistència), el jugador més combatiu de l’equip. 

11 comentarios para “L’ALEVÍ CAU DAVANT UN POTENT XÀTIVA”

 • flash says:

  jo fare el millor partit en tota la temporada,es k vui ser MVP d´Alzira, per a Benigánim

  • Nou Bàsquet Alzira says:

   Flash, El MVP no se gana por un partido. Debes entrenar todos los días de la mejor manera posible, jugar en equipo y hacerle caso al entrenador. El jugar bien debe ser la consecuencia de todo eso y no solo un buen partido.
   A entrenar mucho!

 • José Enrique says:

  No volem passar-nos amb ningú. Simplement els nanos estan escaldats de la derrota contra Xàtiva. Vos desitjem molta sort pel que queda de temporada.

 • The Answer says:

  Salutacions desde Benigànim,

  No se’n paseu amb el Benigànim. Som un equip d’una categoria molt més inferior, que per error està en la NP1.Ojalá tingam algun dia un equip com el vostre.

 • pachucho says:

  Haureu d’espavilar-vos molt per a guanyar en Xàtiva i sobre tot seguir les instruccíons de l’entrenador per a traure el baló evitant la pressió. O és que no vos ho havia explicat?

 • pachucho says:

  K pna k perguerem kontra el Xàtiva.Quan juguem allí els tenim k guanyar,però sii no entrenem més fort ho tindrem difícil.No tnim k confiarnos contra Benigànim, tnim k jugar fort pr a prepararnos per a altres ekips millors.

  🙂

 • gokuu says:

  Això és, hem de mirar avant i oblidar la derrota.Simplement seguir entrenant més fort i millorar en defensa.El pròxim partit contra Benigànim a reivindicar-nos.:)

 • Kaplan says:

  Gran segona part dels nostres alevins, que demostraren que són capaços de plantar-li cara a qualsevol. Un molt bon espectacle poguerem presenciar els que ens acostarem al Fontana Mogort.Llastima de segon i tercer quart.Ara, a pensar en la setmana que ve. Anims xics. Estem en vosaltres.

 • villa says:

  a vore si es de veres aixo i es nota en que puja la intensitat dels entrenaments per a que despres es reflexe als partis.Anim xiquets!!!!!

 • miikii says:

  el partit ja ha passat ara tenim que mirar al Beniganim i pujar els anims

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials