Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

 

DERROTA EN DÈNIA DE L’NBALZIRA FEMENÍ

Transcendental partit el que enfrontava dissabte als equips femenins de Dénia i Alzira, que junt amb el Rolser Pedreguer estan disputant-se les dos places que donen opció a jugar la fase final autonòmica.

El partit va començar molt igualat, acabant amb empat a 13 el primer quart. En el següent les alzirenyes aconseguien posar-se per davant però sempre amb diferències mínimes que no superaven els 3 punts fins que en arribar els dos últims minuts gràcies a un parcial final de 9-0, les locals establien la primera diferència significativa abans d’anar-se’n al descans (34-27) si bé encara estava tot per resoldre’s.

En la represa les dianenques continuaren amb una defensa en zona molt tancada que a diferència del que havia passat la primera meitat costava cada vegada més trencar a les de l’NBAlzira obligant-les sovint a acabar els atacs en llançaments exteriors. Malauradament la falta d’encert en el tir durant el tercer quart va refermar les locals en la seua defensa zonal i les de Dènia arribaven a la fi del tercer quart amb un important avantatge (50-35) per afrontar amb optimisme l’últim quart.

Sabedores del que estava en joc, les xiques de Dani Cuenca eixiren a donar-ho tot en l’últim quart que va tornar a ser de gran igualtat però sense que les blaugrana pogueren retallar distàncies al marcador que a la fi del temps reglamentari assenyalava un clar 65-48 favorable a les de la Marina.

Esta derrota, a falta de dos jornades per a la fi de la fase regular, significa un contratemps per a les aspiracions de l’NBAlzira per classificar-se per jugar la fase final autonòmica ja que per aconseguir-ho ja no depenen únicament d’elles. Serà necessari que les riberenques guanyen els seus dos partits i a més a més que Delikia Bàsquet Dénia guanye al Rolser Pedreguer en l’ultima jornada i poder ocupar així la segona plaça.

NBAlzira Sèniiro Femení Vs CB Pego-0389

Dani Cuenca entrenador del sènior femení en un temps mort durant un partit a casa.

EL NOU BÀSQUET ALZIRA SÈNIOR MASCULÍ AFRONTA UNA SETMANA CLAU

En un partit que no passarà a la història, el sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira aconseguí la seua onzena victòria consecutiva en imposar-se a la pista del cuer del grup, CB Xirivella  per 56-65.

Tot i que durant els primers minuts els locals comandaren l’electrònic, els alzirenys ja acabaren el primer quart per davant. El partit va estar marcat pel desencert dels dos equips, sempre amb l’Alzira per davant però amb avantatges que en cap moment superaren els 10 punts, de manera que es va arribar a l’últim quart amb tot per decidir. Finalment, els blaugrana pogueren imposar el seu ritme durant els darrers minuts per guanyar el partit i truncar les aspiracions de l’equip de l’Horta de donar la gran sorpresa de la jornada.

Partit per oblidar ràpidament ja que el proper dissabte es disputa l’última jornada de la primera volta amb un duel que enfronta als dos equips que encapçalen la classificació del grup B de Primera Zonal. L’Alzira que suma 11 victòries i una derrota rebrà a casa al Va de Bàsquet Algemesí, líder invicte de la competició. Els dos equips necessiten seguir sumant victòries per mantindre la distància amb l’Aldaia, el tercer classificat amb un balanç de 9-3, i que també opta a ocupar una de les dos places d’ascens.

Així doncs, dissabte que ve s’espera al Pérez Puig d’Alzira una massiva assistència d’aficionats per contemplar este emocionant enfrontament entre els dos equips de la Ribera.

Senior_Tavernes-19

Els xics de Lahoz esperen oferir el dissabte un bon partit a casa amb una grada el més plena possible com l’últim partit com a locals.

Patrocinadors 2016-2017

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials