Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

Després de la derrota de la passada setmana les xiques de l’NBAlzira no podien tornar a fallar contra C.B. Joventut Fisio Moisés Flores Jávea, si no volien dir adéu definitivament a les seues opcions de jugar la fase final Autonòmica.

Les alzirenyes entraren al partit ben centrades, concedint a les rivals tan sols un punt i de tir lliure en els primers 5 minuts i marcant les primeres distàncies a l’electrònic (10-1). No obstant, prompte es carregaren de faltes i gràcies en bona part als tirs lliures, les de la Marina aconseguien no despenjar-se massa en acabar el primer quart (21-14).

32213667521_4781538c4d_h

Carmen, com es habitual, va ser de les més difícils de defendre.

Ajustant la defensa, ara sense faltes, i amb una gran actuació ofensiva, tant en estàtic com al contraatac, les alzirenys aconseguien posar terra pel mig (37-21) abans d’anar-se’n al descans disposades a gaudir d’un tranquil segon acte.

No obstant les de Xàbia no havien dit la seua última paraula i l’entrenador local es va vore obligat a parar el partit quan després de dos triples consecutius l’avantatge se retallava a tan sols 8 punts al minut 25 (41-33). Un parcial de 13-3 tornava a enlairar a les de Dani Cuenca per a poder afrontar amb tranquil·litat l’últim quart. Poques sorpreses va deparar este últim en que les locals tornaren a estar clarividents en atac, aspecte en el que va destacar Carmen Serra, màxima anotadora del partit amb 24 punts.

32213726011_57b7057cf9_h

Una setmana més amb la “V” de victòria.

En resum bon partit col·lectiu de les xiques de l’NBAlzira abans de disputar l’última jornada el proper diumenge a Tavernes on deuran guanyar i esperar una victòria de Dènia contra Pedreguer per classificar-se com a segones de grup.

Les fotos d’aquesta jornada estan disponibles al nostre Flickr: www.Flickr.com/nbalzira

 

Patrocinadors 2016-2017

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials