Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

DERROTA INESPERADA DE L’NB ALZIRA

El sénior masculí de l’NB Alzira sumà la tercera derrota de la temporada en perdre en la seua visita a Utiel per 74-68. Amb aquesta derrota es redueixen les distàncies amb el tercer classificat, l’Aldaia, que ara està a tan sols una victòria de la segona plaça.

El CB Utiel sorprengué als alzirenys durant els primers instants del partit amb una defensa zonal a partir de mig camp, la qual cosa, posà en grans dificultats als de la Ribera en els moments inicials. No obstant això, l’NBAlzira acabà el primer quart per davant en el marcador. Ja en el segon quart, els alzirenys milloraren tant en atac com en defensa i aconseguiren nou punts d’avantatge, un parcial que coincidí amb la presència en pista de Ignacio Furió i Josep Sanjuan, els dos juniors que foren convocats i que realitzaren una gran actuació. Malgrat les circumstàncies, el locals reaccionaren i s’arribà al descans amb un 34-38.

La segona meitat començà de la pitjor forma per als alzirenys, ja que es van veure de sobte per darrere en el marcador, arribant inclús a estar deu punt per sota. Però un canvi d’actitud en defensa i un gran encert des del triple en els darrers instants d’Alfred Andrés tornaren a ficar als blaugrana en el partit. Durant quasi tot l’últim quart ambdós equips es posicionaren al capdavant en el marcador, però els locals, menys erràtics en el seu joc, aconseguiren finalment la victòria.

SENIOR 2016 2017--10

 

 

Patrocinadors 2016-2017

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials