Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

L’NBALZIRA FEMENÍ CAU DAVANT PATERNA

Les xiques de l’NBAlzira encetaven la competició en la Fase de Campionats Autonòmica davant l’N.B. Paterna, potent equip que en la primera fase havia acabat liderant el seu grups amb tots els partits guanyats.

Després d’un primer quart igualat en el que malgrat les errades en atac, la bona actitud defensiva de les alzirenyes impedia que les rivals pogueren anotar amb facilitat, en el segon les de Paterna aconseguiren distanciar-se gràcies sobre tot a l’encert en el tir exterior, sense que les de Dani Cuenca arribaren a vore l’anella contrària amb facilitat. El 14-38 que reflexava el nou marcador electrònic del Pérez Puig posava les coses molt costera amunt per a les locals.

32610604021_6cc435d929_z

Inma entra a cistella en el partit contra NB Paterna.

Res va canviar en passar pels vestidors. Paterna era un vendaval que les alzirenyes no sabien com detindre i un demolidor parcial de 9-27 en el tercer quart deixava el partit clarament decantat a favor de les visitants.

Ja amb tot perdut i sense el nerviosisme que les havia estenallat anteriorment, les alzirenyes oferiren la seua millor versió per acabar guanyant per la mínima l’últim quart. Al remat, contundent victòria de Paterna 41-82, encara que les bones sensacions de l’últim quart ens donen peu a continuar creient en que les dones de l’NBAlzira puguen fer un bon paper en esta complicada fase en que s’hauran d’enfrontar amb equips de gran potencial. Eixe és el cas del rival de la pròxima jornada, el C.B. Alboraya, que ve de disputar la primera fase en categoria nacional i quedar classificat en el cinquè lloc del seu grup de set equips.

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials