Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

VICTÒRIA CONTUNDENT DE L’NBALZIRA

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira ha tornat al camí de la victòria després d’haver-se imposat el passat dissabte al Baixens- Jovens Berenguer Dalmau de Catarroja per 79-23. Els alzirenys aconseguiren imposar un ritme molt alt des de l’inici del partit, la qual cosa va propiciar que al final del primer quart la diferència en el marcador fora sustancial (26-8). Ja en el segon quart, l’equip visitant intentà reaccionar mitjançant una defensa zonal, però el bon paper en defensa i un seguit de transicions ràpides dels blaugrana augmentaren encara més les diferències, que es feien més grans a mesura que passaven els minuts, arribant-se al descans amb el partit clarament decantat a favor dels locals (38-14).

SENIOR 2016 2017--10

Els xics de Lahoz aconseguiren una victòria contundent a base de defensa i intensitat.

La represa va servir per donar minuts a tots els jugadors i per retrobar sensacions de cara als propers encontres. A més a més, Kiko Borja, jugador del junior, va realitzar una bona tasca en el dia del seu debut. A destacar la gran actuació defensiva de tot l’equip com mostra el fet de que l’NBAlzira encaixara tan sols 3 punts en el tercer quart i 9 en tot el segon temps.

El pròxim dissabte, l’equip d’Alberto Lahoz visitarà la pista del CB Guadassuar amb l’objectiu de repetir les bones actuacions protagonitzades en els dos últims partits com a locals i seguir guanyant confiança per afrontar el que resta de temporada.

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials