Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

L’NBALZIRA S’IMPOSA AL C.B. GUADASSUAR.

 

El passat dissabte L’NBAlzira visitava la pista del Desguace El Alemán C.B. Guadassuar amb l’objectiu d’evitar les errades comeses l’últim partit com a visitant i aconseguir una nova victòria que el mantinguera als llocs d’ascens.

 

Els alzirenys eixiren concentrats, molt ferms en defensa però poc precisos en els seus llançaments, a diferència del locals que amb dos triples consecutius i dos tirs lliures transformats mantenien el marcador igualat a 8 als 6 minuts de partits. La defensa pressionant va començar a donar fruits i a la fi del primer quart els blaugrana obtenien una renda de 6 punts (11-17).

 

A les virtuts ja apuntades el primer quart els blaugrana sumaren la brillant aportació d’Ivan Salom, qui ben assistit pels seus companys es va erigir en gran dominador de la pintura i amb 11 punts quasi consecutius va establir les primeres diferències significatives als 5 minuts del segon quart (13-29). Tot i parar el partit, el tècnic local no aconseguia detindre el joc fluid de l’NBAlzira, basat en una impressionant solidesa defensiva, com mostra el fet de que tots els 8 punts anotats per Guadassuar en este període foren de tir lliure. El resultat en anar-se’n els dos equips als vestidors (19-44) deixava el partit molt decantant per als d’Alzira.

 

Amb un parcial de 6-0 en la represa els locals retallaven distàncies (25-44) però després d’un intercanvi de cistelles un parcial de 0-10 en els últims minuts, amb tres triples transformats per Luis Borja, Maxi i Bernat Cases deixava el duel practicament sentenciat (33-60) a falta de l’últim quart que va ser pràcticament de tramit.

 

Al remat, clara victória del N.B. Alzira per 39-70, que resulta de gran importància per a mantindre-lo en la segona posició i afrontar amb confiança el compromís del proper dissabte davant Xiva, tercer classificat després de la derrota sofrida per Aldaia, que visitarà el Pérez Puig amb l’objectiu d’arrebatar als de la Ribera la plaça d’ascens que ara ocupen.

SENIOR 2016 2017--10

L’equip d’Alberto Lahoz es consolida com una de les millors defenses de la lliga.

 

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials