Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

EL BON PARTIT DE L’NBALZIRA FEMENÍ EN ALBORAIA ACABA AMB DERROTA.

 

Com tots els partits que els esperen en esta Fase de Campionats Autonòmica, l’NBAlzira Femení tenia una més que complicada visita a la pista del N.B. Alboraya, equip que en l’anterior fase havia quedat classificat en el quint lloc del seu grup de 1ª Divisió.

 

Les alzirenyes, tingueren un bon començament, encara que perderen el primer quart per un ajustat 13-10. Malauradament, al igual que la jornada anterior, el partit es va començar a perdre en el segon quart. Després d’empatar el partir a 13, mitjançant un triple de Carmen Serra, les locals, les locals aconseguien un parcial de 15-0, i és que davant equips del potencial d’Alboraya la més mínima relaxació es paga molt cara.

Amb 18 punts de desavantatge (32-14) per a les de Dani Cuenca tornaven les xiques a pista, sent en el tercer quart quan Alzira va desenvolupar el seu millor joc, guanyant el tercer quart 14-16 i aconseguint per moments reduir la diferència per baix dels 10 punts.

En l´últim i definitiu quart, les alzirenyes continuaren amb una bona dinàmica de joc, amb els conceptes clars tant en atac com en defensa, però malgrat el bon treball col·lectiu, el parcial del quart acabava amb empat 15 i el marcador final 61-45.

Hem d’assenyalar que les xiques de l’NBAlzira mai van perdre la cara al partit, obligant a Alboraya a treballar de valent per tal d’aconseguir la victòria. Confiem en que partits com este contra rivals d’alt nivell continuen servint a les joves alzirenyes per adaptar-se a la categoria i que no triguen en arribar les victòries. La primera oportunitat, proper dissabte a casa contra UBF Torrent.

 

SENIOR FEMENI 2016 2017--12

El conjunt de Dani Cuenca va donar molt bona imatge a Alboraia malgrat la derrota.

 

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials