Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

Pablo Arbona, Sergio Benedito, Aaron Moya i Josep Argente en les Jornades de Detecció Infantil i Cadet de la Comunitat Valenciana a Benidorm.

Aquest diumenge dia 19 de febrer alguns dels nostres infantils Pablo Arbona, Sergio Benedito i Aaron Moya van assistir a les jornades de detecció per a la categoria cadet de la comunitat valenciana al pavelló l’Illa de Benidorm. També Josep Argente va estar present en la categoria infantil.

IMG_20170221_124444_996

Els quatre jugadors de l’NBAlzira a Benidorm junt al grup de més de cent jugadors assitents a la prova.


Aquesta jornada va comptar amb l’assitència de més de cent jugardos de tota la comunitat, i es una de les primeres accions que es fan per conformar els grups de categories cadets i infantils de cara a la propera temporada. D’entre tots aquestos jugadors, i durant la present tempodada, es farà una selecció dels jugadors que finalment conformaran els equips cadets i infantils per als propers tornejos on tinga que competir la selecció de la Comunitat Valenciana.

Esperem que els nostres tinguen sort i puguen estar presents en més convocatòries.

Més info de la jornada a la web de la federació:

http://www.fbcv.es/noticias/deteccion-17-02-20.html

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials