Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

IMPORTANT VICTÒRIA DE L’NBALZIRA FEMENÍ

 Les fèmines de l’NB Alzira aconseguiren dissabte la seua primera victòria en esta fase de Campionat Autonòmic en un partit d’infart contra U.B.F. Torrent jugant amb alternatives per a  tots dos equips.

Les de l’Horta començaren amb molt més encert, aprofitant els despistes defensius de les seues oponents i tancant el primer quart amb un clar avantatge de 10-20.

Una vegada més tocava remar contra corrent però després d’ajustar la defensa, les xiques de Dani Cuenca tornaren el mateix parcial en el segon quart, arribant-se al descans amb empat a 30.

Després del pas pels vestidors començava un partit nou, esta vegada només a 20 minuts. Un triple i un dos més un de Carmen Serra posava a les alzirenyes per davant 36-30, situació inèdita des del minut 3 de partit. Després d’un altre triple de Regina Pardo i dos cistelles de Davinia Sánchez i Leles Luis, les locals aconseguien a falta d’un minut per a la conclusió del tercer quart la màxima diferència del partit 52-42, que un triple final de Torrent retallava per afrontar l’últim acte amb tot encara per decidir-se.

La facilitat anotadora que les blaugrana havien mostrat els dos últims quarts semblava desapareguda, anotant tan sols dos punts en els primers 5 minuts, i encara que a les torrentines també semblava que els tremolava el pols, fallant algunes cistelles clares, es posaven a només dos punts. El punt d’inflexió va arribar de la mà de Paula Sola que amb una decidida penetració va trencar la sequera anotadora i tornar la confiança a les seues companyes que a partir d’ací semblaren a recuperar la calma necessària per a no precipitar-se en les seues accions, allargant les possessions i preservant eixa renda de 4 punts fins al 61-57 que reflexava l’electrònic a la fi del partit.

Victòria de gran importància per a les xiques de l’NBAlzira que sense dubte significa una gran dosi de moral per afrontar els difícils compromisos que encara els esperen en esta exigent categoria.

SENIOR FEMENI 2016 2017--12

Primera victòria de les xiques en esta difícil categoria del campionat autonòmic.

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials