Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

NBALZIRA – CB CHIVA: LA INTENSITAT GUANYA AL MUSCUL

És evident que el bàsquet es un esport on la constitució física, especialment l’alçada i envergadura, son sovint determinants, encara que no és sempre així, com va quedar demostrat en el partit que va disputar e l’NBALZIRA, segon classificat del grup B de 1ª zonal contra el Restaurant La Carreta C.B. Chiva, el seu immediat perseguidor amb dos victòries menys, un equip amb un físic impressionant que compta amb més d’un jugador que bordeja els dos metres.

El partit era de vital interès per als dos equips i els alzirenys començaren molt bé, amb la seua habitual pressió defensiva i amb bones accions en atac que els  serviren per ficar-los per davant 10-2 als 5 minuts de joc. A partir d’ací Chiva va tancar més la seua defensa, dificultant les penetracions del rival i començant a guanyar rebots ofensius, aprofitant els seus centímetres fins a posar-se per davant (12-13) a falta d’un minut per a la fi del primer quart. Però un triple de Salva Montalvá i dos tirs lliures transformats pel pivot Ivan Salom, a qui la defensa visitant va tindre molt ben defès tota la primera part, donaren de nou l’avantatge a l’Alzira a la fi dels 10 primers minuts.

SENIOR 2016 2017--10

Els xics de Lahoz no volen despenjar-se de la part alta de la lliga.

El segon quart va resultar trepidant. Chiva aconseguia ràpidament posar-se per davant i allargar el seu avantatge fins als 4 punts (20-24) però mediat el quart, el base alzireny Dani Pelufo va prendre el comandament, dirigint el seu equip i transformant 14 punts únicament en esta segona mànega, signant un quart impecable i permetent als blaugrana arribar al descans amb un prometedor 42-29.

Els blaugrana continuaren dominant el partit, la seua incasable defensa dificultava que arribaren balons als jugadors interiors rivals al temps que continuaven anotant gràcies als ràpids contraatacs i alimentant de balons, ara sí, a Ivan Salom que solien acabar en cistella o en personal. La diferència se va estirar fins als 17 punts (54-37) però un equip amb el potencial de Chiva estava clar que no anava a donar el partit tan prompte per perdut, i gràcies als triples i les segones opcions, retallaven la diferència a 10 punts (56-46), la qual cosa encara els donava opcions de remuntada en l’últim quart.

En els primers compassos de l’últim període, els blaugrana semblaren encallar-se en atac i malgrat mantindre la seua intensitat defensiva que els fa ser l’equip amb menys punts encaixats del grup, Chiva anava acostant-se, arribant a posar-se 7 punts baix (67-60) a falta de tres minuts i mig. Quan els visitants ja albiraven la remuntada  i els dubtes començaven a aparèixer en els locals, aparegueren providencials Ivan Salom i Bernat Cases, un pivot i un exterior, per a tombar la muralla defensiva rival i anotar entre els dos els 12 últims punts del seu equip fins arribar al 79-66 final.

Molt treballada i meritòria victòria dels pupils d’Alberto Lahoz que els assenta en la segona plaça i els serveix per a distanciar-se d’un rival directe com és Chiva, ara tres victòries per darrere, al temps que els acosta al líder Va de Bàsquet Algemesí que va punxar a la seua pista contra Mislata.

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials