Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

L’NBALZIRA NO AFLUIXA.

L’NBAlzira, millor defensa del campionat, tenia una complicada visita a la pista del màxim anotador, el CBC Manises B.

Al llarg de la primera part, encara que els locals mostraren la seua facilitat per vore cistella i estagueren molt prop del seu promig en anotació, es mostraren molt febles en defensa, situació aprofitada pels alzirenys per obtindre els millors números en atac de tota la temporada, amb la participació de quasi tots els seus jugadors, arribant-se al descans amb un clar 34-50, que feia presagiar una segona meitat tranquila per als blaugrana.

Però res més lluny de la realitat. En la represa, l’equip manisero va millorar ostensiblement el seu treball defensiu al temps que els seus llançadors, que ja havien transformat cinc triples en la primera meitat, deixaven patent la seua qualitat i a la fi del tercer quart havien retallat la diferència a tan sols 9 punts (53-62), la qual cosa obligava als de la Ribera a no relaxar-se el més mínim.

En l’últim quart Manises va continuar traguen profit dels seus llançaments exteriors, amb el seu escolta González com a gran protagonistes, autor de cinc triples i un total de 26 punts al llarg del partit. De manera lenta però inexorable Manises anava acostant-se en el marcador fins posar-se 74-78 a falta d’un minut. Davant la dificultat de l’NBAlzira per contindre als llançadors locals, va trobar la seua millor arma en els seus homes interiors, Maxi Fernández i Ivan Salom, que aconseguiren dominar la pintura i anotar amb certa facilitat (44 punts entre els dos). Malgrat alguna precipitació en l’atac, en els segons finals Alzira va ser capaç de guardar la seua cistella en eixos moments decisius per arribar al 74-79 final.

Tirant de recursos diferents als que ens té acostumats, imposant-se en el rebot i amb moltes cistelles en atac estàtic, l’NBAlzira va saber traure un partit en una pista on d’ací fins a la fi de la temporada podrem vore més d’una sorpresa.

SENIOR 2016 2017--10

Bon moment de forma de l’equip de Lahoz.

 

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials