Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

ACCIDENTADA DERROTA DE L’NBALZIRA FEMENÍ EN ALCOI

L’equip femení de l’NBAlzira visitava dissabte la pista del Mutua Levante N.B. Alcoi, l’únic equip del grup B que encara no coneixia la victòria.

Les alzirenyes començaren molt bé, amb gran fluïdesa en l’atac i imposant-se en el primer quart per 18-21. En el començament del segon quart un triple de Regina Pardo i una cistella posterior de Marina Belda augmentaven la diferència a 8 punts. A partir d’este moment les locals, enduriren la seua defensa, ratllant sovint els límits reglamentaris amb molta permissivitat arbitral, i amb un parcial de 19-3 li pegaren la volta al marcador, i anar-se’n al descans amb 6 punts d’avantatge (39-33).

L’N.B. Alcoi va continuar atacant molt bé les diferents variants defensives que plantejava l’entrenador alzireny i a la fi del tercer quart el partit ja estava clarament decantat a favor de les locals (65-46). En l’últim quart les xiques de l’NBAlzira continuaren lluitant arribant a posar-se a 10 punts a falta de minut i mig però no van poder evitar que finalment Alcoi acabara dominant el partit 79-67.

El partit de la pròxima jornada que tanca la primera volta davant el C.B. Patronato Bocairent ha quedat ajornat fins al 25 de març, de manera que les xiques de l’NB.Alzira no tornaran a competir fins dins de dos setmanes en que visitaran la pista de l’N.B. Paterna.

SENIOR FEMENI 2016 2017--12

El Sènior Femení ajorna el proper partit i no competirà fins el 12 de Març.

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials