Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

CONTUNDENT VICTÒRIA DE L’NBALZIRA DAVANT JOVENS DEL GRAO (97-37)

L’ NBAlzira sembla arribar als moments crítics de la temporada en gran estat de forma com ho va demostrar en la matinal de diumenge davant Jovens del Grao. La victòria era indispensable per mantindre el matalàs de punts sobre els seus perseguidors però els jugadors d’Alberto Lahoz no es conformaren tan sols en aconseguir-la sinó que des del primer minut a l’últim i malgrat l’ampli avantatge al marcador lluitaren com si cada baló fora el decisiu.

Davant la dificultat de contindre el joc dels seus pivots i evitar les ràpides penetracions dels jugadors exteriors, els del Grao intentaren una zona tancada que també va resultar destrossada amb els llançaments de 6,75 on Dani Pelufo va estar especialment encertat transformant 3 triples només en la primera meitat.

La diferència al descans ja era significativa (49-19) però els alzirenys no afluixaren en la represa, mantenint la serietat defensiva i realitzant ràpides circulacions de baló en atac que contínuament desequilibraven la defensa dels visitants, incapaços de contindre el vendaval que se’ls venia damunt i d’impedir que els locals duplicaren l’avantatge de la primera meitat i acabaren guanyant per 60 punts que reflectien la diferència en el joc i la motivació en que els dos equips havien afrontat el partit.

La pròxima jornada Alzira visita la pista del C.B. Mislata, un dels seus perseguidors, en busca d’una victòria que pot significar un pas endavant decisiu per aconseguir l’anhelat ascens.

NBALZIRA VS JOVENS DEL GRAO-0507

Rafa Roca finalitza una jugada en l’anella visitant.

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials