Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

REMUNTADA DE L’NBALZIRA EN MISLATA (58-68)

L’NBAlzira va donar un pas de gegant en imposar-se a domicili al Mislata en un partit que va tindre dos meitats completament diferents. Els de l’Horta van ser clarament superiors durant el 17 primers minuts del partit. Després de perdre el primer quart 24-13, les alarmes sonaren en la banqueta blaugrana quan als 7 minuts de la segona mànega els locals arribaven a posar-se 16 punts dalt (39-23). Mislata estava sent clarament superior, destrossant contínuament una inusualment feble defensa alzirenya. L’entrenador visitant es va vore obligat a parar el partit abans de que la diferència resultara insalvable. El temps mort va servir per a contindre la sangria defensiva i per a reduir diferències abans d’anar-se’n al descans (41-30).

31964778140_968367181d_z

El Sènior Masculí durant un temps mort al Pérez Puig.

Després del pas pels vestidors la transformació experimentada per tots dos equips va ser total. A partir d’un canvi defensiu a una asfixiant defensa zonal 3-2, els alzirenys ficaren literalment el forrellat a la seua cistella durant tot el tercer quart, imposant-se per un aclaparador 0-16 i arribant a l’últim acte ja 5 punts per davant (41-46).

 

El més difícil s’havia fet però els locals encara no havien dit la última paraula i a base de triples (4 consecutius en l’últim quart) aconseguien mantindre la incertesa del resultat i mantenint el desavantatge de 5 punts fins a dos minuts del final. En els darrers minuts els alzirenys intentaren dormir el partit i aprofitar els llançaments des de la línia de tir lliure fins arribar al definitiu 58-68.

 

Per la seua banda les xiques del Senior Femení disputaren dos complicats encontres el cap de setmana contra Alboraia i Paterna, els dos equips que encapçalen la classificació del grup B de categoria Autonòmica. En el primer partit disputat divendres i corresponent a l’encontre ajornat de la setmana anterior, després d’un primer quart igualat on les alzirenyes fallaren moltes cistelles fàcils, les visitants ajustaren la seua defensa i arribaren al descans amb un clar avantatge de 17-34. Les blaugrana no van ser capaces de revertir la situació en la represa acabant el partit 38-69 a favor d’Alboraria.

NBAlzira Sèniiro Femení Vs CB Pego-0389

El Sènior Femení va tindre que afrontar dos partits front els equips més forts en un mateix cap de setmana.

 

En el segon partit les de Dani Cuenca visitaven la pista del líder N.B. Paterna on patiren una dolorosa derrota per 108-42.

 

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials