Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

DERROTA DE L’NBALZIRA DAVANT ALCÀSSER B (65-68)

Després de la derrota patida dissabte pel Chem Mecanitzats Va de Bàsquet d’Algemesí a Xiva, l’NBAlzira va desaprofitar diumenge una magnífica ocasió per assaltar la primera plaça del grup i al temps deixar quasi assegurat l’ascens a categoria Preferent, en perdre contra el Basquet Alcàsser B.

32458035423_6f49d74375_z

El sènior masculí en un temps mort.

El primer quart va resultar igualat, amb alternatives per als dos equips, no obstant gràcies a un triple des del mig del camp sobre la botzina, Alcàsser s’imposava per un mínim 16-17. En el segon quart els locals desplegaren el seu millor joc de l’encontre gràcies a la major participació del pivot Ivan Salom, molt ben defès fins a eixe moment, i a l’encert en el tir exterior d’Alfred Andrés (8 punts en el quart i 15 en tot el partit). Després d’anar 5 punts baix als dos minuts del quart, els alzirenys remuntaven i se’n anaven als vestidors 8 punts dalt (37-29).

La represa va estar marcada per l’actuació del pivot visitant i ex-jugador de l’NBAlzira Juanlu Oliver sobre el que va discórrer tot el joc del seu equip, anotant a més a més 10 punts en els cinc primers minuts (23 en tot el partit) per posar-se tan sols a un punt (44-43). Reaccionaren els blaugrana i aconseguiren afrontar l’últim quart amb un mínim però valuós avantatge de 6 punts (56-50).

El canvi defensiu que havia funcionat els últims minuts del tercer quart, va continuar fent-ho durant quasi cinc minuts més en que Alcàsser no aconseguia anotar i encara que l’atac blaugrana no era massa clarivident, servia per a que els alzirenys abastiren la màxima diferència del partit: 61-50. Però cada vegada e l’NBAlzira anava ofuscant-se més en atac mentre que a base de tirs lliures propiciats pel rigor arbitral en l’aplicació del reglament sobre els de la Ribera (28 llançaments per a Alzira contra 41 d’Alcasser) els visitants anaven acostant-se fins posar-se a tan sols tres punts a falta de 2 minuts i crear al Fontana Mogort un escenari de màxima tensió. Després de que Dani Pelufo estirara l’avantatge a en transformar dos tirs lliures, Alcasser va assestar la “puntilla” en forma de dos triples consecutius que el col·locaven un punt per davant, després de molts minuts d’anar sempre a remolc. L’NBAlzira no va ser capaç de reaccionar al colp i finalment Alcàsser acabava emportant-se este disputadíssim encontre per 65-68.

Després de les derrotes de Va de Bàsquet i Alzira, els dos equips capdavanters, la classificació queda més ajustada, amb Chiva i Aldaia C afegint-se a la lluita per les dos places d’ascens.

NBAlzira Sèniiro Femení Vs CB Pego-0389

Complicat cap de setmana per a les xiques amb dos partits en una jornada.

El Sènior Femení de l’NBAlzira tampoc va tindre millor fortuna en els dos encontres disputats el cap de setmana. El dissabte rebia al Pérez Puig al C.B. Patronato Bocairent, en el partit ajornat corresponent a la cinquena jornada. El mal primer quart en que les visitants s’avançaren de 15 punts va resultar una rèmora de la que les alzirenyes no es pogueren lliurar malgrat la millora en els altres períodes. Finalment les visitants s’imposaven 47-77. En el partit disputat diumenge a la pista de l’ UBF Torrent també caigueren 70-41.

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials