Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

PAS ENDAVANT DE L’NBALZIRA EN TAVERNES (45-59).
Primera Zonal Masc. Grup B.

Amb els dubtes generats després de la derrota a casa de la setmana anterior l’NBAlzira afrontava un crucial encontre en Tavernes amb la necessitat imperiosa de guanyar i no vore’s obligat a fer-ho en les dos últimes jornades davant Aldaia, equip que encara lluita per l’ascens, i Va de Bàsquet primer classificat del grup.

El partit va començar de manera excel·lent per els blaugrana, amb dos triples consecutius de Bernat Cases i Dani Pelufo que auguraven una vesprada favorable. L’encert en els dos primers llançaments exteriors no va fer canviar el més mínim la tancada defensa local en zona que es va mantindre durant els 40 minuts de partit, ni tampoc va tindre continuïtat en els nombrosos llançaments de 6,75 que intentaren els alzirenys (fins a 32 durant tot el partit amb 8 transformacions). Poc a poc els alzirenys anaren travant-se en la madeixa defensiva del seu oponent que va arribar a posar-se per davant al minut 2 del segon quart (15-14). Amb l’entrada d’Ignacio Furió i Miquel Sanjuan l’equip va guanyar intensitat i rapidesa, i secundats pels triples de Luisbor aconseguiren ficar distància i arribar al descans 14 dalt (24-38).

Semblava que els de la Ribera havien trobat la fórmula per atacar la muralla rival però en la represa se va tornar al joc insuls del primer quart, amb Alzira sempre per davant però sense arribar a trencar el partit. Amb 12 punts de desavantatge, els de la Vall intentaren la remuntada en l’últim quart posant en pista al seu millor jugador Edu Alberola, que encara no havia pogut disputar un sol minut. Alberola es va erigir en protagonista, transformant tots els 10 punts del seu equip en el quart, però va trobar la rèplica en el júnior alzireny Ignacio Furió, qui va transformar dos triples decisius quan Tavernes estava a punt de franquejar la barrera psicològica dels 10 punts i els blaugrana semblaven completament ofuscats en atac. Amb 10 punts i 5 assistències l’aportació de Furió va ser decisiva per este important triomf (45-59) que deixa e l’NBAlzira molt prop de l’ascens a Preferent a falta de dos jornades i un partit ajornat per disputar.

Per la seua banda, el Va de Bàsquet Algemesí, amb la seua victòria sobre Manises és virtual campió de grup i s’assegura ja una de les dos places d’ascens. Esperem que la pròxima jornada l’NBAlzira guanye a Xirivella i puga dir el mateix.

aa3455C8bQ3nYXYAAzGFf

El Sènior Masculí a Tavernes.

 

 

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials