Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

CONTUNDENT VICTÒRIA DE L NBALZIRA CONTRA XIRIVELLA
(76-26) 
Dissabte 8 d’Abril. Alzira, Pavelló Pérez Puig.

L’NBAlzira rebia esta jornada al C.B. Xirivella C, en un altre partit decisiu que es va resoldre amb més facilitat i també brevetat de l’esperada. Des del primer instant la rapidesa i la millor condició física dels joves alzirenys es va imposar a la veterania i als centímetres dels visitants que a més a més arribaven molt minvats d’efectius. Un parcial inicial de 10-0 en els tres primers minuts amb dos triples inclosos de Luís Borja i Bernat Cases no va fer canviar la tancada defensa en zona de Xirivella. El resultat al final del primer quart (29-13) deixava patent la diferència entre tots dos equips i l’afició local que havia acudit en bon nombre al Pérez Puig albirava la possibilitat per sobrepassar els 100 punts.

Senior - Xirivella (3 de 6)

Miquel Sanjuan finalitza un contracolp.

Llançats cap a la màgica xifra continuaren anotant els d’Alberto Lahoz, refermant-se una mica més en la seua defensa i concedint només 5 punts al rival, fins que en l’últim minut del segon quart i amb 50-18 al marcador va arribar el desagradable incident que va acabar de marcar la trajectòria del partit. Una inexplicable agressió sobre Pau Albinyana per part d’un jugador visitant va provocar la seua immediata desqualificació, deixant així el seu equip amb tan sols cinc jugadors.

Però no acabaren ací els contratemps de Xirivella, ja que a mitjans del tercer quart es va produir la lesió de Díez, el seu millor jugador, quedant-se tan sols amb 4 homes a la pista. En vista del “calvari” que anava a suposar la continuació del partit, els de l’Horta decidiren acabar-lo de la manera més ràpida possible, provocant nombroses faltes personals que anaren causant l’eliminació dels seus jugadors, de manera que als 8 minuts d’este quart els àrbitres tingueren que donar per conclòs l’encontre. Encara que favorable als blaugrana, una llàstima que el partit tinguera este trist desenllaç, quan tot estava preparat per viure una excel·lent vesprada de bàsquet.

El Va de Bàsquet d’Algemesí és ja campió de grup en imposar-se a domicili a Jovens del Grao 34-49. El N.B. espera assegurar la segona plaça el proper dimecres en que disputarà el partit ajornat a la pista d’Aldaia. La victòria i fins i tot una derrota per menys de 15 punts serien suficients per certificar l’ascens a Preferent a falta d’una jornada.

L’equip Femení de l’NBAlzira, malgrat disputar un bon partit no podia aconseguir la victòria i queia 81-65 en la seua visita a Bocairent contra el C.B. Patronato, finalitzant així la seua participació al Campionat Autonòmic.

Senior - Xirivella (5 de 6)

L’equip celebra la victòria davant l’afició.

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials