Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

Aquest cap de setmana dos han sigut els partits que han jugat els nostres equips, a part del torneig 3×3 Mini Básquet d’Algemesí amb la representació dels nostres benjamins de la mà de Txus Isabel.

Lliga Regular

Sènior Masculí Primera Zonal. Grup B. Jornada 26
CHEM MECANITZATS VDBASQUET ALGEMESÍ 38 – 54 NBALZIRA

Junior Masculí Preferent. Grup C. Jornada 26
C.D. SAN PEDRO MOIXENT 74 – 44 NBALZIRA

 

IMG_20170422_193518_049

Foto de final de temporada al finalitzar el partit a Algemesí.

 

L’NBALZIRA S’IMPOSA A LA PISTA DEL CAMPIÓ (38-54)

L’NBAlzira va aconseguir imposar-se en l’última jornada de lliga al Chem Mecanitzats Va de Bàsquet Algemesí per 38-54 en un partit on l’equip d’Alberto Lahoz i Txus Isabel demostrà per què jugarà en Preferent la pròxima temporada.

Durant els primers instants del partit que enfrontava als dos conjunts que havien aconseguit l’ascens a categoria Preferent, els dos conjunts mostraren molt poc d’encert a l’anella. El Va de Bàsquet, que celebrava el campionat de lliga davant de la seua afició, plantejà una defensa zonal que va mantenir durant gran part del partit, un plantejament que ja realitzaren en el primer enfrontament. Lluny de repetir-se la història, i després d’un primer temps d’incertesa per als alzirenys, s’arribà al descans amb un empat a 19 en el marcador.

En el tercer quart, les coses canviaren per complet. La connexió interior entre Maxi Fernández i Iván Salom, juntament amb el bon joc de tot l’equip, acabà amb l’efecte que la defensa zonal estava produint en la primera part. Els campions de lliga tampoc foren capaços d’anotar cap cistella en joc, ja que tots els punts que van aconseguir foren gràcies a tirs lliures. D’aquesta manera s’arribava a l’últim quart amb un marcador de 28-43 i amb un parcial de 9-24 favorable als blaugrana. L’últim quart no va tenir molta història, ja que els alzirenys van respondre a tots els intents dels algemesinencs que, quasi al final del partit, decidiren ajustar la defensa a individual.

Amb aquesta victòria, l’NBAlzira acaba la temporada en segona posició amb un balanç de 22 victòries i 4 derrotes. A més a més, cal destacar que els blaugrana finalitzen la lliga com la millor defensa i, curiosament, aconsegueixen encaixar tan sols 38 punts en casa del campió, l’anotació més baixa del Va de Bàsquet en tota la temporada.

3c3 algemesi

Els tres benjamins amb Txus a Algemesí.

Integrants del benjamí blau aconsegueixen la segona posició al campionat 3×3 d’Algemesí en categoria benjamí

L’equip format per Víctor Benedito, Guillem Fernández, Álex Ortiz i Andreu Boix aconseguí fer-se amb la segona plaça després d’haver guanyat a equips formats per jugadors del València Bàsquet i del CB Algemesí. El campionat fou per a l’equip del CB Marcelina Benifaió.

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials