Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

No va poder ser. El Sènior Masculí entrenat per Txus Isabel no va poder amb el CB Algemesí en la final del Trofeu Federació jugada ahir dissabte a Xàtiva.

Amb un clima irrespirable en plena ona de calor, al voltant de 40 graus a la capital de La Costera, CB Algemesí i NBAlzira es presentaren amb les seues aficions en el pavelló Francisco Ballester per disputar l’últim títol de la temprada la copa del Trofeu Federació 2017.

Els dos equips, amb les plantilles un poc reforçades respecte als seus equips lliguers, disputaren un encontre molt físic que no es va decidir fins l’últim quart on la defensa va ser la protagonista. En l’NBAlzira destacava la baixa per lesió de l’únic pivot disponible Rafa Roca que va patir un esquinç de genoll en la semifinal.

FINAL TF2017 CB ALGEMESI VS NBALZIRA-0331

El Sènior amb el trofeu de segon classificat.

El partit començava amb un Algemesí molt més encertat en atac i amb una defensa que impedia als nostres apropar-se a l’anella, tònica que va estar present quasi tot el partit. Un primer parcial de l’Algemesí obligava als nostres demanar un temps mort per ajustar l’atac, ja que malgrat que la defensa era bona, els tirs en atac no pareixien vindre de bones eleccions. Així, després del matiner temps mort el marcador reflectia un 9 a 7 en el minut set per l’Algemesí que actuava com a local. Unes millors decisions en l’atac però sense massa encert ens va dur a finalitzar el primer quart 18 a 10.

El segon quart va ser el millor dels nostres. La defensa pujava encara més d’intensitat, malgrat que Pau Albinyana, un dels més intensos en l’apartat defensiu se’n va tindre que anar als vestidors lesionat. Millor en atac, sempre comandats pel base Guillem Marín, els nostres foren capaços de guanyar el quart per 11 a 14 anant-se’n amb un poc més d’optimisme als vestidors amb tan sols 5 punts de desavantatge (29-24).

En la represa es va veure una barreja dels dos primers quarts. Encara que al minut 25 la diferència era de tan sols 4 punts i la defensa era com la del segon quart, deixant a l’Algemesí amb tan sols 12 punts, l’atac dels nostres tornava a les males costums del primer i sols aconseguia anotar 7 punts. Ens anàvem a l’últim període amb un desavantatge de 10 punts, sent la màxima diferencia del partit fins el moment (41-31).

Així doncs, amb problemes de faltes per part dels homes que circumstancialment exercien com a interiors Rafa Ros i Vicent Sales, que va jugar pràcticament tot el partit, afrontaven la difícil tasca de remuntar en els últims deu minuts. Però no va poder ser. La completa plantilla de l’Algemesí no va donar opció, aprofità el cansament dels nostres i augmentà la diferencia poc a poc malgrat la insistència en les penetracions màgiques de Guillem, que va anotar més d’un 2+1 digne d’NBA. El parcial en aquest temps definitiu va ser de 79-9 quedant el marcador final 58-40.

FINAL TF2017 CB ALGEMESI VS NBALZIRA-0300

Guillem en un dels and1 aconseguits en el partit.

Felicitem a l’Algemesí pel títol i a les dos nombroses aficions, que en un ambient festiu de germanor i calor, va acudir al pavelló de Xàtiva. També com no al cos tècnic, Txus Isabel i David Vergara, i jugadors del nostre equip que després d’haver aconseguit l’esperat ascens a Preferent ens han fet vibrar en cada eliminatòria d’aquest Trofeu Federació.

FINAL TF2017 CB ALGEMESI VS NBALZIRA-0329

L’equip agraeix a l’afició el seu suport.

Amb aquest partit donem per conclosa la temporada oficial 2016-2017 amb el desig que la propera siga igual o millor. Ara el club afronta com a últim esdeveniment de la temporada el Torneig de 3×3 San Bernat que tindrà lloc l’1 de Juliol en el Fontana Mogort a partir de les 19 hores. Vos esperem a tots!

Totes les fotos del partit disponibles en www.flickr.com/nbalzira i Facebook.com/nbalzira

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials