Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

Aquest dissabte 1 de juliol va tindre lloc en el Fontana Mogort d’Alzira el torneig d’estiu 3×3 Sant Bernat 2017 organitzat pel Nou Bàsquet Alzira i que com cada any acomiada la temporada de bàsquet del nostre club. Enguany hem tingut varies novetats en l’organització del torneig. Per primera vegada en el torneig la competició va començar a les 19 hores finalitzant a la mitjanit per evitar les hores de més calor. Una novetat també va ser la inclusió d’una nova categoria de veterans de més de 35 anys. La competició femenina va ser finalment anul·lada per la falta d’un mínim d’equips inscrits.

3x3NBAlzira2017-0627

Un moment de la semifinal masculina.

Més de cent jugadors van ser els que es donaren cita en les pistes amb la presencia de tretze  equips en la categoria masculina, set ho feren en la de veterans i sis en la Sub15.

La primera competició en donar-mos un guanyador va ser la Sub15 que es va decidir pel format de lligueta. Els jugadors alzirenys de l’equip Payos Rangers Iván Díaz, Iván Talens, Sergio Benedito i Miquel Albelda van ser els primers classificats seguits per José V. Blasco, Sergi Gómez, David Hervás i Salva Hernández d’Espartanos.

3x3NBAlzira2017-0807

Payos Rangers campions Sub15.

En la categoria de veterans la final la jugaren els dos primers classificats en la lligueta de set. El trofeu va ser per a l’equip Alus amb Vaidotas Grinius, Ricardas Grigas, Remigijus Gaudutis i Bronius Stropus que van guanyar a Bicivoladores de Oscar Acosta, Manu Castellano, Ernesto Teruel i César Barrachina.

IMAGEN ARTICULO 3X32017 VETERANS

A l’esquerra els campions de la categoria Veterans Alus. Segon classificat a la dreta Bicivoladores.

Pel que fa a la categoria masculina les dos semifinals ens deixaren a Pimpampum Toma Lacasitos conformat per Vicente Cebriá, Victor Salinas, Rodrigo Bretones i Godwin Osarenren i Alianza Popular com a finalistes. Finalment Alianza Popular amb Pau Ros, Rafa Ros, Miguel Martines I Vicent Sales es van fer amb el trofeu de campions guanyant la final entrada ja la mitjanit.

IMAGEN ARTICULO 3X32017 SENIOR

Els campions Alianza Popular a l’esquerra. A la dreta el subcampió Pimpampum Toma Lacasitos.

Així doncs, un any més el Torneig 3×3 de Sant Bernat organitzat pel Club Nou Bàsquet Alzira, fica punt i final a la temporada 2016/2017. Agraïm a tots els col·laboradors que han fet possible un any més aquesta festa del bàsquet a Alzira: l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alzira, Talleres Autos Leal i als conserges del poliesportiu municipal. També agraïm la confiança que ens han mostrat els equips al acudir un any més al nostre torneig, i com no a tots els voluntaris del club que ho han fet possible amb el seu treball desinteressat, sobre tot als més jovens del club.

En breu totes les fotos del torneig al nostre Facebook.com/nbalzira i Flickr.com/nbalzira.

 

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials