Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

TERCERA SETMANA DE PRETEMPORADA NBALZIRA
(11/15 – SETEMBRE – 2017)

 

Aquesta setmana ja molts equips entren en la competició de pretemporada de la Lliga Valenciana. La preparació continua en les pistes del Fontana Mogort i Pérez Puig. Consulta els horaris, sobre tot si eres un nou jugador que vol formar part del nostre club per a la temporada que està a punt de començar. Els partits de Júnior i Sènior de Lliga Valenciana modificaran els horaris al Pérez Puig, on tindrem pistes compartides per varies categories el dilluns i el dimarts.

HORARIS PRETEMPORADA 3 SETMANA FONTANA

 

HORARIS PRETEMPORADA 3 SETMANA PEREZ

 

Recorda, si vols jugar a bàsquet amb nosaltres t’esperem. Consulta l’horari de la teua categoria i vine a probar. L’horari de l’oficina és de 18.30 a 20.30 els dimecres i divendres en el Fontana Mogort.

 

PATROCINADORS 16 17

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials