Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

L’NBALZIRA GUANYA AMB CLAREDAT AL CB OLIVA (69-43)

El partit de la tercera jornada que enfrontava a Alzira i Oliva va tindre des partes completament diferents. L’eixida del alzirenys va ser fulgurant amb una defensa ferma i una gran efectivitat ofensiva, superant contínuament la feble oposició del visitants a base de ràpids contraatacs i penetracions a cistella. Al minut 6:30 el parcial era demolidor: 18-0 a favor dels riberencs, tardant Oliva quasi 8 minuts en estrenar-se al marcador de la mà del seu millor jugador, el pivot Puig que amb 26 punts acabaria sent el màxim anotador del partit i aconseguint més de la meitat dels punts del seu equip.

PREFERENT SENIOR BLAU VS CB OLIVA -10027

Un temps mort durant el partit demanat per l’entrenador del Sènior Pep Borrull.

A base de rotar la banqueta, l’entrenador local Pepe Borrull, aconseguia que els seus jugadors no afluixaren durant el segon quart i arribaren al descans amb un extraordinari avantatge de 31 punts (48-17), que reflectia l’abismal diferència que havia existit entre els dos equips durant els 20 primers minuts de joc.

En la represa el panorama va ser molt diferent. Mentre que els jugadors alzirenys, amb el partit molt decantat al seu favor, pecaren d’excés de relaxació, els d’Oliva milloraren prou la imatge oferida durant la primera part i amb tres triples consecutius de Puig, que a més de dominar la pintura també va mostrar bona mà en el llançament exterior, i altres tres cistelles de dos punts, reduïa la diferencia a 20 punts (52-32) al minut 5. Però un parcial de 9-0 tornava a ampliar la distància a l’electrònic i tallava definitivament qualsevol esperança de remuntada per part dels de la Safor.

PREFERENT SENIOR BLAU VS CB OLIVA -10036

Ignacio Furió del Sènior grana va ser un dels jugadors que reforçaren el dissabte al primer equip.

L’últim quart va resultar un ximple tràmit. Els locals, sabedors que només un miracle o una inesperada catàstrofe podia furtar-los la victòria, deixaren córrer el temps i com que el rival tampoc semblava confiar en que cap de les dos coses poguera ocórrer, l’últim acte es va tancar amb un paupèrrim 8-6 que deixava el marcador final en un clar 69-43 favorable a l’NBAlzira. Prova de la diferent actitud en la que els alzirenys afrontaren la segona meitat es el fet de que en ella anotaren tan sols 21 punts, menys que en el primer i segon quart en que anotaren 26 i 22 punts respectivament.

PREFERENT SENIOR BLAU VS CB OLIVA -10051

Un triple en l’últim segon de la primera part alça la grada del Pérez Puig.

En resum, primera part per emmarcar i segona per oblidar, d’un partit que serveix als de la Ribera per aconseguir la seua segona victòria i viatjar a Ondara la pròxima setmana amb la moral reforçada.

logo autos leal (2)

 

 

 

Totes les fotos dels partits estaran pròximament disponibles en:

www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials