Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

L’NBALZIRA BLAU CONTINUA INTRACTABLE A CASA (86-58)

L’NBAlzira aconseguia este dissabte una nova victòria com a local davant el C.B. Roquette Benifaió B en la categoria Preferent. Els primers minuts foren per als visitants que entraren al partit més centrats, dominant el rebot i no donant poques opcions de córrer al seu rival. Benifaió va anar per davant fins al minut 6 (8-11), a partir del qual els alzirenys se refermaren en defensa, recuperar balons i llançar-se al contraatac fins aconseguir un parcial de 11-0 que els va permetre tancar el primer quart 8 punts dalt (21-13).

Presentacio (20 de 63)

Contundent victòria la del Sènior Blau com a local front el CBM Benifaió.

 

L’inici del segon va resultar igualat, amb intercanvi de cistelles i amb Benifaió apropant-se en el marcador (32-26 minut 6). Però de nou a la meitat del quart baixaren el ritme, la qual cosa va ser aprofitada de nou pels blaugrana per cobrar-se un nou parcial demolidor de 12-0 i posar terra per mig fins arribar al descans 44-28.

 

El partit semblava prou decantat a favor d’Alzira, especialment després del triple en que Dani Pelufo, que va completar un altra gran actuació tant en la direcció de joc com en l’anotació, va obrir el tercer acte. Però no fou així perquè els locals entraren en bonus quan a penes es portaven jugats 4 minuts i Benifaió va aprofitar els tirs lliures i la menor tensió defensiva del seu oponent per retallar distàncies. Però novament Alzira imposava el seu ritme en els últims dos minuts i amb una cistella sobre la botzina de Jesús Heredia allargava la diferència al 17 punts (64-47).

 

En l’últim acte Benifaió abaixava definitivament els braços i els alzirenys aprofitaren la oportunitat per lluir-se davant la seua afició i tancar el partit amb un còmode 86-58.

 

Els de Pepe Borrull obtenien la seua tercera victòria en casa, on estan mostrant-se com un equip sòlid que no dona opcions al rival. Per aspirar als llocs capdavanters serà necessari mostrar eixe mateix nivell en els seus desplaçaments. La pròxima setmana tindran ocasió de fer-ho en la seua difícil visita a la pista del UPB Gandia, actual líder del grup C de Preferent.

logo autos leal (2)     

 

Totes les fotos dels nostres partits en:

www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials