Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

PRESENTACIÓ DEL NOU BÀSQUET ALZIRA 17/18

(Les fotos de tots els equips a www.facebook.com/nbalzira i www.flickr.com/nbalzira)

Davant el nombrós públic que omplia les graderies del històric pavelló Pérez Puig, l’NBAlzira va realitzar el passat diumenge 12 de novembre la presentació dels seus equips per a la temporada. Els jugadors i jugadores dels seus 14 equips des de categoria Pre-Benjamí fins a Sénior van rebre les ovacions dels familiars i aficionats que allí se congregaren. Com a novetats respecte a la temporada anterior destacar la formació de l’equip Infantil Femení i d’un segon equip Sènior que debuta enguany en 2ª Zonal, a més de l’equip de veterans format per ex-jugadors del club.

26624361299_305f23042c_b

Bon ambient en la graderia per vore a tots els jugadors del club.

En l’acte se lliuraren els premis a l’esforç, compromís i esportivitat a un jugador de cada equip de la temporada passada. Com ja és tradicional se va aprofitar per fer un reconeixement als jugadors que la temporada anterior compliren 10 anys en el club, sent enguany el torn per a Yeraith Recio, Josep Sanjuan i Ferran Andrés. També va haver una menció especial per als jugadors i cos tècnic de l’equip Sénior Masculí que la temporada passada va aconseguir l’ascens a Preferent.

24528991568_3d7d531d6e_b

El jugadors premiats per l’esforç, compromís i esportivitat de cada categoria de la darrera temporada.

Igualment se va retre un emotiu homenatge a Pepe Borrull i Fran Pérez “Villa” vinculats al bàsquet alzireny des de mitjans dels anys 80 i que després de una llarga trajectòria com a jugadors continuen exercint com a entrenadors i formen ja part de l’historia del N.B. Alzira. Pepe Borrull és també en l’actualitat el Director Esportiu del club.

38368518242_4a28cf25aa_b

Reconeixement especial per a Pep Borrull i Fran Pérez pel seu treball durant tants anys en l’NBAlzira. Amb la regidora Aida Ginestar i el President J.E. Sanjuán.

A l’acte van assistir la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, Aida Ginestar, i l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, que en el seu parlament va animar a tots els xiquets i joves alzirenys a practicar esport i de manera especial, jugar a bàsquet.

Presentacio (22 de 63)

L’Alcalde Diego Gómez durant el seu parlament.

logo autos leal (2)     

 

Totes les fotos dels nostres partits en:

www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials