Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Los alevines juegan el último partido del año en casa.

Els Benjamins i Alevins s’acomiadaran de la competició pel que fa a l’any 2009 rebent al Fontana Mogort a partir de les 11:30 del matíal C.B. Alginet i C.B. Benigànim respectivament. 

Tots dos equips, que pergueren els seus encontres la jornada anterior, estan disposats a anar-se’n de vacances amb la satisfacció i la alegria que dona sempre la victòria.

Els més menuts tenen un difícil compromís davant Alginet, un dels clubs capdavanters de la Comunitat. Una victòria donaria una gran moral als jugadors de José Borrull que deuran esforçar-se al màxim per endur-se’n els dos punts i no depenjar-se dels llocs de dalt de la classficació. Els xiquets agrairan sense dubte el suport que puguen donar-los tots els membres del club i aficionats que vullguen asistir a este emocionant encontre. 

Menys complicat en teoria sembla l’encontre dels Alevins. Benigànim encara no ha pogut assaborir la victòria en les sis jornades disputades però venen disposats a donar la sorpresa. Els locals deuran eixir enxufats des de el primer moment si volen continuar demostrant que estan a l’altura dels millors equips del grup. 

Dos interessant encontres que faran gaudir del millor bàsquet a tots aquells que s’acosten pel Pabelló.

2 comentarios para “BENJAMINS I ALEVINS TANQUEN L’ANY A CASA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials