Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

El proper dissabte 9 de juny es disputa en el Fontana Mogort el Trofeu de Mini Bàsquet que organitza el nostre club per a les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví, amb la participació dels nostres equips i altres clubs convidats.

En acabar el Torneig farem un “Dinar de Germanor” en el Tenisquash al qual animem a assistir a tots els jugadors, entrenadors, directius, pares, mares, familiars, amics i simpatitzants que al llarg de la temporada haveu estat donant suport als nostres xiquets i xiquetes i animant als nostres equips.

 

logo tenisquash

Lloc: TENISQUASH

Hora: 14:30 hores

Menú adults 13,00 €, infantil 7,50 €.

Per reservar i pagar haveu de passar per l’oficina. Últim dia per apuntar-se dimecres 6 de juny. L’oficina estarà oberta divendres 1 de juny de 18:30 a 20:30 i dimecres 6 de juny de 19:30 a 20:30.

Si no podeu apropar-se a l’oficina també podeu fer la reserva en horari d’ofinica per telèfon (962402280) o al correu (basquetalzira@gmail.com) i pagar per transferència bancaria enviant el full de l’ingrés per correu electrònic. Tots els socis tindreu al vostre correu electrònic aquesta informació amb el compte bancari que també podeu consultar a l’ofinica o als entrenadors.

Vos esperem a tots, de matí al Fontana i de migdia al Tenisquash.

BENETTON NBALZIRA VS CB SUECA-0320

Pares i mares, sempre atents des de la grada.

 

 

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials