Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

Aquest cap de setmana l’Aleví disputarà front el CB La Foguera Canals el quarts de final del Trofeu Federació de la categoria Preferent. L’Aleví, únic equip del club en competició oficial, ha arribat a quarts després d’eliminar a l’Horta Godella, fent valdre la renda aconseguida en un molt bon partit com a local en octaus de final. En aquesta nova eliminatòria, al contrari de l’anterior, els xiquets de Txus Isabel jugaran el primer partit com a visitats i intentaran tancar l’eliminatòria en el Fontana el diumenge a les 11 del matí. Vos esperem a tots: jugadors del club, mares, pares i amics del club per animar als nostres a aconseguir un lloc en semifinals.

Trofeu Federació 2018

Aleví Masculí Preferent 1/4 de Final.
GERPASA CB LA FOGUERA CANALS – NBALZIRA
02/06/2018 12:00 PAV RICARDO TORMO (Canals)

NBALZIRA – GERPASA CB LA FOGUERA CANALS
03/06/2018 11:00 POL MUNI FONTANA MOGORT (Alzira)

alvevicanalsquarts

 

Vos esperem a tots per a donar ambient a la grada!

 

 

 

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials