Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

Un any més l’NBAlzira organitza el Torneig de Minibasket per a les catogories Prebenjamí, Benjamí i Aleví que tindrà lloc el dissabte 9 de juny. Comptarem amb la presència de clubs com l’EMBA l’Alcudia, CB Tavernes, CD San Pedro Moixent i CSA Carcaixent. Esperem gaudir d’un bon matì de bàsket. T’esperem en el Fontana Mogort a partir de les 9.15 del matì. En finalitzar l’últim encontre al voltant de les 13.15 hores es donaran els trofeus als guanyadors de cada categoria.

CARTELL-TORNEIG-MINIBASKET-2018V2

 

 

 

Totes les fotos del partit de tornada en la nostra galeria Flickr.com/nbalzira i Facebook.com/nbalzira.

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials