Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

 

(Amb la finalització del Trofeu Federació en el que el club ha pogut comptar amb un equip femení en categoria Sènior, publiquem la carta remitida per les nostres jugadores.)

Esta temporada el Trofeu Federació de la FBCV comptava amb la categoria de “Sènior Femení Especial”, i el Club Nou Bàsquet Alzira aportava a esta competició el seu més “Especial Sènior Femení”.

Un equip format expressament per a este Trofeu, i compost per jugadores i entrenadora que juntava fins a 18 generacions d’equips diferents de Sèniors Femenins Alzirenys (1999-2017).

30849071_10155967177922655_7039633869019835837_o

Primer partit de retrobament del Sènior en el Trofeu Federació.

Diferents edats, diferents experiències vitals viscudes, però dos factors comuns, la passió per este esport i l’enyorança pels bons moments (esportius i personals) que han anat sumant durant estos anys a través d’ell.

Han fusionat l’experiència de les veteranes, amb la frescor de les més jóvens. I unides pel “mono” de tornar a la pista, han aconseguit guanyar 2 de 6 partits i perdre lluitant 4 de 6 contra les campiones de la Lliga.

Equip format per estudiants universitàries i per treballadores; per fadrines, casades i divorciades; per embarassada, mares, ties i filles.

Equip que demostra que esport i estudiar és compatible, que esport i conciliació familiar és possible, que esport i torns laborals complicats és possible.

Equip que demostra que passen els anys que passen, allò que uneix l’esport no ho separa la vida.

I es que en l´esport lo que es guanya és molt més que un partit.

Confiem en que es continúe treballant de valent a la cantera del bàsquet femení d´aquest club, per a poder continuar sumant moltes més generacions de Sèniors Femenins.
1, 2 3 … Equip!!!

Sènior Femení Especial

 

 

41649893884_502f8797ce_b

Últim partit del Trofeu Federació.

 

Totes les fotos dels nostres equips en la nostra galeria Flickr.com/nbalzira i Facebook.com/nbalzira.

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials