Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

El passat dijous 21 de juny a la Casa de la Cultura d’Alzira es va celebrar l’Assemblea General del Nou Bàsquet Alzira.

En primer lloc, el Director Esportiu de l’entitat, Pepe Borrull va fer un anàlisi de la temporada que en línies generals va considerar positiva, amb tots els equips aconseguint mantindre la categoria i destacant l’actuació dels dos Infantils, Grana i Talleres Autos Leal, així com de l’Aleví Blau, que aconseguiren classificar-se per disputar les Fases Finals. Este últim, també va tindre una brillant actuació en el Trofeu Federació, arribant fins a semifinals.

A continuació el President José Enrique Sanjuan va exposar el balanç econòmic de la temporada 2017-18 i va informar sobre la decisió presa per la Junta Directiva d’augmentar en 10 € les quotes dels jugadors en totes les categories per a la pròxima temporada.

WhatsApp Image 2018-06-29 at 19.06.45

José Enrique Sanjuan a l’esquerra dona pas a Pepe Furió en la presidencia del Club.

Després de dos anys, l’actual Junta Directiva acabava el seu mandat. Expirat el termini per a la presentació de candidatures se va anunciar que el nou President del Club seria Pepe Furió. El nou President va aprofitar la seua intervenció en l’Assemblea per a demanar la col·laboració de tots a fi de poder dur el club endavant i seguir millorant esportiva i econòmicament.

Els pròxims dies Furió, a qui desitgem tota la sort del món en el càrrec, anunciarà els membres que formaran part de la nova Junta Directiva.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials