Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Logo NBALZIRA

QUARTS DE FINAL FASE ASCENS PRETEMPORADA
AUTOS LEAL NBALZIRA 47
EL PILAR 81

 

Ahir dimecres va tindre lloc en el pavelló Pérez Puig d’Alzira l’enfrontament de quarts de final a partit únic de la Fase d’Ascens de Pretemporada que donava accés a la màxima categoria Júnior, la Autonómica, entre el nostre Autos Leal entrenat per Txus Isabel i el primer equip Júnior del CB El Pilar de València. L’afició va respondre i vam poder gaudir d’una graderia com poques ocasions hem vist.

42551779040_8052758c0b_z

L’Autos Leal al complet.

 

El partit començava amb una gran intensitat, sobre tot defensiva, per part del dos equips. Les defenses guanyaven als atacs i les cistelles eren difícils de veure. De la part de l’Autos Leal Bernat Maiques amb 6 punts era el mes encertat. Amb molta igualtat el primer quart acabava amb 10-11 pels visitants.

42551778290_7974b570bf_z

Després d’un mes d’agost entrenant aplegava el salt inicial.

En el segon quart el xics del Pilar començaren amb un parcial inicial de 9 punts, mentre que els nostres els resultava difícil anotar. Cada intent d’anotació en la zona acabava amb els nostres en la línia de tir lliure per lo que va ser necessari anotar des de l’exterior. Amb un parcial en el quart de 16 a 28 ens anàvem al descans amb el marcador de 26-39.

30492835548_1dd26bfde0_z

Artur, un dels mes incisius en atac, penetra davant dos rivals en el primer quart.

 

En la represa l’Autos Leal tornà a mostrar la intensitat defensiva dels primers minuts i saberen parar l’atac visitant. Encara que aconseguiren apropar-se al Pilar amb un Artur Argente que anotava tres cistelles en els primers quatre minuts els visitants saberen mantindré la diferència i tornaren a guanyar els quart, això sí amb menys diferència, per 14-19. Amb 40-58 afrontaríem l’últim període.

En aquest últim quart els nostres no pogueren anotar amb facilitat i de nou la majoria dels punts provenia de la línia de personal. Mentre tant el Pilar aprofitava l’enorme esforç local en la pressió defensiva durant tot el partit per acabar el quart anotat 23 punts pels 7 locals.

A la fi 47-81 i semifinals per al Pilar.

29424028187_e3c7a76934_z

La grada va donar ànim des del primer minut.

 

Malgrat la derrota l’entrenador reconeixia -l’esforç que durant tot el mes d’agost han fet els seus jugadors per a preparar aquesta difícil eliminatòria, que si bé no ha servit per a pujar a Aunotòmica, ha cohesionat i enfortit un gran grup de jugadors que han contagiat a la resta del club que va omplir la grada-, cosa que el club agraeix enormement. També destacar el debut amb l’Autos Leal del cadet Sergio Benedito i d’Enric Pelufo que torna al club.

 

logo autos leal (2)

 

Totes les fotos dels nostres partits en:

www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira

Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials