Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

cabecera-publicaciones lliga-valenciana

AUTOS LEAL NBALZIRA ES PROCLAMA CAPIÓ DE LA LLIGA VALENCIANA DE BASQUÉT

L’equip júnior  del Nou Bàsquet Alzira guanya al Tau Castelló en la final de la categoria Júnior Masculina Especial jugada en el Pérez Puig d’Alzira. En la resta de finals jugades també al Pérez Puig els guanyadors foren Horta Godella en Júnior Femení, CB Alginet en Júnior Zonal I Refitel CEB Llíria en EBA – 1ª Divisió Masculina.

FINALS LLIGA VALENCIANA 2018 ALZIRA-10062

L’Autos Leal en l’entrega de trofeu de campió amb la camiseta d’ànim al lesionat Pablo Balaguer.

Alzira va acollir aquest passat cap de setmana les finals de les tres categories Júnior de la Lliga Valenciana de la zona València i Castelló el dissabte i la final d’EBA – 1ª Divisió Masculina ja en diumenge. Aquesta es la primera competició de la temporada 18/19 i es organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

El Júnior Autos Leal NBAlzira es va proclamar campió en la categoria Júnior Masculina Especial davant del Tau Castelló. El partit va ser d’una gran intensitat, sobre tot defensiva, des del primer minut de joc on van ser els locals es que treien els primers avantatges en el marcador. Així i tot, Tau Castelló s’apropà a final de quart per acabar 15 a 12 a favor dels locals. Ja en el segon quart l’Autos Leal trobava la cistella amb més facilitat i la pressió a tota la pista impedia als de Castelló anotar amb facilitat. Amb 35-29 arribàvem al descans.

FINALS LLIGA VALENCIANA 2018 ALZIRA-10060

Bernat Maiques de l’Autos Leal NBAlzira rep el trofeu de millor júgador de la final Júnior Especial de la mà del nostre president Pepe Furió.

La igualtat va ser la tònica dominant desprès del pas per vestidors. L’Autos Leal controlava en tot moment una renda no massa gran però que el Tau era incapaç de superar. El tercer quart finalitzava amb una mínima renda de 3 punts pels d’Alzira i aplegaven al l’últim quart  amb 54-51 en el marcador.

En el temps definitiu  l’esforç físic passà factura als dos equips que deixaren d’anotar en les transicions i l’opció del tir exterior era l’alternativa més utilitzada. L’encert dels visitants des de la línia de tres els va permetre remuntar una renda de deu punts que havia pogut acumular l’Autos Leal a base de defensa i contraatacs desprès de pèrdua, ficant-se els visitants per primera vegada en el partit  a un sol punt a falta de menys de dos minuts (64-65). En l’últim tram del partit, amb un carrusel de faltes a favor dels d’Alzira i amb el menor encert del tir del Tau, va permetre als nostres que la copa es quedara a casa.

Els xics de Txus Isabel dedicaren el trofeu al company Pablo Balaguer, que amb una greu lesió no va poder participar en el partit. Tant el club com els seus companys esperem tindre’l prompte a les pistes. Bernat Maiques, de l’Autos Leal NBAlzira amb una estadística impressionant de  21 punts, 7 rebots, 1 assistència, 5 balons furtats i un tap va ser triat com a millor jugador de la final.

Ja el diumenge dos dels clubs de bàsquet amb més història de la província jugaren un intens encontre de gran nivell i intensitat que s’emportà en un final ajustat el Refitel CEB Llíria. La regidora de Cultura i Esports Aida Ginestar va fer l’entrega de trofeus de la categoria.

FINALS LLIGA VALENCIANA 2018 ALZIRA-20019

Refitel Llíria es va proclamar campió de la categoria EBA – 1ª Divisió. El trofeu va ser entregat per la regidora Aida Ginestar.

El club agraeix a la Federació de Bàsquet de la C.V. haver comptat amb Alzira per acollir la competició i a la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Alzira amb Aida Ginestar al front, per les facilitats prestades per la correcta organització d’aquest esdeveniment que ha tingut tants visitants de tota la província.

FINALS LLIGA VALENCIANA 2018 ALZIRA-20010

Gent de les comarques de Casetlló, Camp de Túria, l’Horta, La Safor i les dos Riberes ompliren el cap de setmana el Pérez Puig.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials