Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

cabecera-publicaciones

 

 

 

El desitjat retorn de l’equip Sènior Femení desprès d’un any d’absència ve de la mà de l’empresa Nadalfret. L’empresa alzirenya aposta pel nostre esport i per la promoció de la secció femenina amb un patrocini que donarà nom a l’equip entrenat per Sonia Pascual i que jugarà la lliga en la categoria Autonómica.

WhatsApp Image 2018-09-08 at 19.30.26

L’equip en un partit de pretemporada.

 

Nadalfret, que començà la seua tasca al 1979, es una empresa especialitzada en el servei tècnic per a equips frigorífics (Servici Oficial Thermo King) i per al vehicles industrials (Centre Tècnic Tacògraf Digital i Analògic, DTCO Plus). Les seues instal·lacions estan situades en el Camí Hort de Pellicer 4 en el Polígon Industrial de la Carretera d’Albalat a Alzira.

foto nota nadalfred

Instal·lacions de Nadalfret al polígon de la carretera d’Albalat.

 

Des del club volem agrair a Nadalfret el seu recolzament i aposta pel bàsquet. De segur que ens ajudarà a fomentar la pràctica de l’esport entre els més joves de la nostra ciutat. Amb aquest impuls del Sènior Femení, equip que serà referent per a totes les xiquetes del club, esperem augmentar la presència de moltes més d’elles en totes les categories i equips futurs.

El Nadalfret NBAlzira començarà el seu camí en aquesta nova etapa el proper cap de setmana enfrontant-se al CB Oliva el dissabte 6 en el Fontana Mogort a les 5 de la vesprada.

 

 

 

 

 

pie-publicaciones

 

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials