Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

cabecera-publicaciones

Ahir diumenge va tindre lloc la presentació d’equips i jugadors del Nou Bàsquet Alzira per a la temporada 2018-2019.

De la mà de Mónica Carrió i davant d’una graderia plena de familiars i amics, més de 150 jugadors van ser presentats junt al cos tècnic dels equips que formen el Club. Enguany, el Club compta amb setze equips, des de la categoria prebenjamí fins la nova lliga provincial de veterans. El retorn, després d’un any d’absència del Sènior Femení que competirà en la categoria Autonòmica i que està entrenat per Sonia Pascual, va ser un dels moments més aplaudits.

Precentacio 2018-0678

Foto de familia. NBAlzira 2018-2019

 

Com cada any el Club va premiar a l’equip més destacat de la darrera temporada que va ser l’Aleví Blau entrenat per Txus Isabel. El jugador de l’equip Júnior Diego Borrull va rebre la camiseta commemorativa pels seus deu anys com a jugador del Nou Basquet Alzira. També reberen una placa d’agraiment a tots els patrocinadors dels equips que aposten pel nostre esport com son Nadalfret, que patrocina el Sènior Femení i al Benjamí Blau, Autos Leal patrocinador del Junior Blau i Cadet Grana, i Palomares Abogados patrocinador de l’Aleví Blau. També es va reconèixer la importància de les empreses col·laboradores com Fire World, Balaguer Ases, Royser i Segesal, Restaurant El Roure, Alquilocar, GrupHac i Banco Mediolanum que va patrocinar l’esdeveniment. Quico Sáez per la seua tasca com a fotògraf i encarregat de xarxes socials va rebre altra placa commemorativa.

Precentacio 2018-0650

El president Pepe Furió amb David Bría, representant del Banco Mediolanum patrocinador de la presentació.

En quant al tradicional homenatge a les persones més destacades del nostre poble amb relació amb el nostre club el protagonista va ser Martín García Alandí, actual entrenador de l’equip de veterans que ha militat en els clubs predecessors de l’actual NBAlzira, fundador de la penya del Valencia Básquet Alzira Taronja i col·laborador del Club durant molts anys.

Precentacio 2018-0664

Martín García rep la placa commemorativa de la má del president de la Federació Salvador Fabregat.

L’acte va comptar amb la presència del president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana Salvador Fabregat que en el seu discurs va incidir en la importància de la formació dels jugadors més joves i va destacar que el més important es gaudir del bàsquet i el joc amb amics per davant del resultat.

Precentacio 2018-0666

Salvador Fabregat en el seu discurs dirigit principalment als jugadors.

A continuació va prendre la paraula el president del Club Pepe Furió que va animar a tots els presents a continuar creixent com a club amb l’ajuda de tots, agraint l’esforç de tota la junta directiva, col·laboradors i patrocinadors.

Precentacio 2018-0670

El president Pepe Furió junt a Mónica Carrió, presentadora de la gala.

Per finalitzar es va servir un vi d’honor de la mà de Rex Catering.

 

 

pie-publicaciones

 

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials